Leasing auto second hand - sau cum sa intri in posesia unui automobilde lux cu bani putini

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareLuni 29 mai 2017
Vizualizari1705

Voteaza & Distribuie

Descriere

Masinile rulate reprezinta o optiune extrem de avantajoasa fata de achizitionarea automobilelor noi. Datorita acestui fapt, industria leasing auto second hand este in continua crestere si astfel se prezinta pe piata oferte de achizitionare masini cat mai avantajoase pentru clienti.

Sistemul de leasing auto second hand este un sistem inovativ, care combina posibilitatea platii pretului unei masini in rate cu vanzarea masinilor second hand care in acelasi timp se gasesc intr-o stare exceptionala de functionare. Fuziunea acestor doua elemente permite ca cumpararea prin sistem de leasing auto second hand sa fie unul avantajos si accesibil cat mai multor persoane.

Lex Cars - dealer autorizat de vanzari masini rulate

Atunci cand vine vorba de a cumpara o masina prin sistem de leasing auto second hand este foarte important sa alegeti un dealer cu experienta in domeniu si care sa detina reviw-uri bune.acest lucru va va oferi siguranta si garantii in privinta contractarii cu companii care intradevar vaofera cele mai avantajoase conditii.

LexCars.ro este un dealer autorizat in doemniu, a carui renume este vestit la nivel national. Compania ofera o gama vasta de modele de masini care se incadreaza la categoria lux,dar cu toate acestea detin preturi mult mai mici fata de masinile noi. Acest aspect este posbil datorita faptului ca o masina se devalorizeazaintr-un timp scurt - 2 -3 ani si prin urmare achizitionarea lor la preturi modice devine realitate.

Cu toate acestea, masinile care se ofera spre vanzare prin sistemulde leasing auto second hand sunt in acelasi timp si masini calitative caci acestea sunt importate din tari din UE, detin toate actele in original si garantii privind componentele tehnice.

Aceste masini sunt supuse unor teste riguroase care presupun verificarea kilometrajului real, verificarea originii componentelor tehnice, istoricul interventiilor la care au fost supuse.

Cumpararea unei masini prin sistemleasing auto second hand - mai simplu ca niciodata

Compania Lex Cars ofera un proces rapid si simplu prin care se pot achizition masinile prin sistem de leasing auto second hand. Astfel, acesta presupune:
  • Pe site-ul companiei sunt prezentate toate modelele de masini disponibile astfel incat primul pas presupune alegerea modelului dorit. In acelasi timp, este posibila si gasirea masinii dorite in strainatate daca acest model nu se regaseste in stocul companiei.
  • Pasul urmator consta in furnizarea documentelor necesare in vederea obtinereii crditului leasing auto second hand. Consultantii companiei sunt cei care se vor ocupa de toate formalitatile necesare in vederea accesarii creditelor de leasing auto secod hand de la parteneri.
  • Toate partile formaliste in vederea verificarii autenticitaii datelor masinii, verificarea starii in care acesta se gaseste,eventuala transportare a masinii in Romania daca este comandata din strainatate, inregistrarea ei in tara, realizarea ITP-ului sunt sarcini care intra in obligatiile contractuale ale companiei si de care aceatsa se ocupa.

LexCars.ro - sistem modern de cumparare a masinilor

Compania Lex Cars ofera cele mai moderne solutii pentru cumpararea masinilor in sistem de leasing auto second hand, astfel incat clientii companiei sa obtina beneficii in urma contractarii.

Lexcars fiind o companie de top ofera si garantiile necesare care in mod normal insotesc contracte de o asa amploare.

Obtinerea unei masini nu a fost niciodata mai usoara de cat prin achizitionarea ei prin sistem de leasing auto second hand - sistem care ofera conditii avantajoase de plata a pretului in rate, precum si suport necesar pe toata perioada contractului.

Informatii suplimentare pot fi dispuse la dispozitia dvs prin contactarea consultantilor companiei la urmatorul numar de telefon 0745145250 sau prin email la office @ lexcars.ro.