Keira Knightley

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2973

Voteaza & Distribuie

Descriere

KEIRA KNIGHTLEY la 21 de ani aduce certitudinea unui succes pe orice generic, avand ca argumente si nominalizarile la Oscar si la Globurile de Aur pentru rolul Elizabeth Bennet din filmul aceluiasi Joe Wright, Pride & Prejudice.

Pentru prima data a erupt cu forta unei tornade adolescentine in hit-ul lui Gurinder Chadha, Bend It Like Beckham, rol pentru care a fost rasplatita cu London Critics Circle Award for British Newcomer of the Year. A urmat apoi lansarea hollywoodiana, cu seria Pirates of the Caribbean, regizata de Gore Verbinski, in care-i are alaturi ca parteneri de aventuri pirateresti pe Johnny Depp, Orlando Bloom and Geoffrey Rush.

Filmografia actritei Keira Knightley mai cuprinde Dominoal luiTony Scott, King Arthur al lui Jerry Bruckheimer, trillerul The Jacket semnat de John Maybury si Love Actually, regizat de Richard Curtis. Recent a incheiat filmarile la pelicula lui John Maybury, The Edge Of Love cu Sienna Miller.

Debutul si l-a facut la varsta de sase ani in serialul englezesc Royal Celebration, urmate apoi deA Village Affair, Innocent Lies, The Bill si de filmele TV Treasure Seekers, Coming Home si Princess of Thieves. A fost si pe genericul mini-seriilor Oliver Twist si Doctor Jivago.
In curand va putea fi vazuta in Silk in regia lui Francois Girard alaturi de Michael Pitt, Alfred Molina si Koji Yakusho.Este imaginea casei Chanel, iar promo-ul va fi filmat tot de Wright.