Justin Bieber

Detalii

CategoriiCultura
TaguriMuzica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4389

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din biografia lui Justin Bieber, avem un singur lucru de invatat ... sa punem clipurile video (cele considerabile) pe YouTube, pentru ca nu se stie cine ar putea "accidental" sa ne descopere talentul. Asta s-a intamplat cu Justin Bieber. El a fost descoperit accidental, datorita YouTube-ului.

Justin Drew Bieber s-a nascut pe 1 martie, 1994, in Stratford, Ontario. El a facut scoala Downie Publice Centrale si, de asemenea, scoala Avon Public. Parintii lui erau foarte tineri atunci cand acesta a venit pe lume. Mama sa, Pattie Mallette, a avut doar 18 ani si l-a crescut singura. Tatal lui Justin este Jeremy Bieber. De la o varsta foarte frageda, mai exact de la varsta de 2 ani, Justin a incercat sa cante la diverse instrumente muzicale, cum ar fi pian, tobe, trompeta si chitara.

A fost si un dansator foarte bun, precum si un bun sportiv, adorand sa joace hochei, baschet si skateboarding. Cand a implinit 12 ani, a cantat piesa "So Sick" a lui Ne-Yo la un concurs de canto si a castigat pozitia a doua. Mama lui a inregistrat toate programele sale video si le-a postat pe YouTube. Multi oameni au vizionat aceste clipuri video si le-au apreciat. Cine ar fi banuit ca aceste videouri urcate la intamplare ar putea schimba intreaga viata lui Justin?

Justin Bieber - inceputul carierei muzicale

Urmatorul lucru in biografia lui Justin Bieber este felul in care a fost descoperit. Intr-o zi, fostul director de marketing al So So Def, Scooter Braun, a cautat pe diverse site-uri un cantaret aparte atunci cand a facut clic accidental pe unul din videoclipurile lui Justin. El a vazut performanta lui Justin si se subintelege ca el, Scooter, a gasit acel "diferit" cantaret. A urmarit casa lui Justin Bieber, i-a contactat familia si a vrut sa fie managerul sau si sa-l ia Justin in Atlanta. Justin avea doar 13 ani in acel timp.

Cu permisiunea parintilor, Justin a mers la Atlanta, avand prima performanta „U got it bad", compusa de celebrul Usher Raymond. Apoi Justin a semnat un contract cu Raymond Braun Media Group, care a fost punctul de legatura intre Usher si Braun. Chiar si Justin Timberlake a vrut sa colaboreze cu Justin Bieber, dar Usher a castigat. In 2008, Usher l-a inscris pe Justin la Island Records si, dupa aceasta, nu a existat nici o cale de intoarcere pentru Justin si mama lui. Braun a devenit managerul lui Justin.

Justin Bieber - performante majore

Prima performanta majore a lui Justin a fost atunci cand a lansat "One Time". A devenit un hit instant iar in topul canadian Hot 100 a ocupat locul 12 in prima saptamana. Spre sfarsitul anului 2009, aceasta melodie a ajuns pe locul 17 in Billboard Hot 100 si in curand aceasta melodie a devenit celebra in intreaga lume. Acum, nu numai Canada si Statele Unite ale Americii stiu de Justin Bieber, ci lumea intreaga. Statele Unite ale Americii si Canada au premiat acest cantec cu platina iar Noua Zeelanda si Australia cu aur.

In noiembrie 2009, au fost lansat trei dintre single-urile lui Justin, impreuna cu primul sau album, "My World". Single-urile au fost "Love Me", "Favorite Girl"si "One Less Lonely Girl". Toate au devenit instant hit-uri la nivel mondial. Justin a devenit adorat de fete din intreaga lume. "My World", in Statele Unite ale Americii si Canada, a fost certificat cu platina si de catre Marea Britanie cu argint.

Justin a aparut si in emisiuni TV, cum ar fi "The Dome", "The Star Next", "The Wendy William Show", "The Ellen DeGeneres Show" si multe alte programe. De asemenea, el a fost invitat intr-un episod din "True Jackson, VP", in anul 2009. In afara de aceasta, el a cantat in 2009, de Craciun, la Casa Alba, pentru Obama si Prima Doamna, unde a interpretat melodia lui Stevie Wonder, "Someday at Christmas". El a fost prezent acolo cu ocazia aniversarii a 52 de ani de Premii Grammy si a fost chiar intrebat daca ar vrea sa cante in beneficiul tuturor celor care au fost afectati de cutremurul din Haiti, atunci cand piesa "We Are the World" a facut furori. Recent, in timpul Cupei Mondiale FIFA 2010, poporul l-a auzit pe acesta cantand in liniile de inchidere Wavin Flag's - K'naan.

In 23 iunie 2010 Justin a inceput turneul mondial de promovare a "My World si My World 2.0" care trebuia sa se incheie in luna decembrie. In iulie 2010, piesa "Bad Romance" semnata Lady Gaga a fost depasita de "Baby", piesa lui Justin, care a devenit cel mai vizualizat video din toate timpurile.

Toate acestea in timp ce mentorii lui Justin, Usher, mama sa, garda lui de corp Kenny si multi dintre fanii lui, au avut grija ca toate acestea faima sa-l ajute sa-si mentina imaginea publica. Usher a cerut fostului sau asistent, Ryan Good, sa fie stilistul si organizatorul turneelor lui Justin. Lookul pe care Justin il afiseaza a fost creat de Ryan Good.

Cantaretul si compozitorul britanic Taio Cruz, a scris, de asemenea, un cantec pentru urmatorul album a lui Justin. In afara de aceasta, el a fost un invitat renumit in seria de drama-crima CSI: Crime Scene Investigation.