Just Wright

Just Wright

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCommon, Michael Elliot, Queen Latifah, Sanaa Hamri
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari748

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Just Wright
An: 2010
Durata: 100 minute
Regia: Sanaa Hamri
Scris de: Michael Elliot
Actori: Queen Latifah, Common, Paula Patton
Gen: Comedie, Romantic

Leslie Wright (Queen Latifah) este un terapeut fizic, satula de sa fie femeie unui singur barbat. Locuieste cu prietena ei cea mai buna, Morgan, care viseaza sa fie o sotie trofeu a unui jucator din  NBA. Dupa un meci de baschet, Leslie il intalneste pe faimosul Scott McKnight (Common) la o benzinarie.

El o invita la petrecerea de ziua lui, unde ea apare cu Morgan. Cand Scott o intalneste pe  Morgan, devine interesat de ea, iar dupa o relatie rapida, cei doi sfarsesc prin a se logodi. In 2009, la NBA All-Star Game, Scott se raneste atat de grav incat i-ar putea ruina cariera. Morgan ii  sugereaza sa-i ceara ajutorul lui Leslie, si astfel aceasta se muta in casa lor. Zvonurile cum ca viitorul lui Scott in basket se apropie de sfarsit, o determina pe Morgan sa-l paraseasca printr-o scrisoare.

Suparat si descurajat, jucatorul isicontinua recuperarea, iar Leslie il incurajeaza si il ajuta sa se intoarca pe teren.Petrecand  mult timp impreuna, Leslie si Scott decid sa petreaca o seara romantica impreuna, dar Morgan isi face aparitia la usa lui Scott in speranta de a impaca.