Jocuri video din 2010

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2136

Voteaza & Distribuie

Descriere

Jocurile video incep din ce in ce mai mult sa devina parte a vietii tuturora. Cine nu a jucat macar o data Super Mario incercand sa salveze printesa? Noile versiuni de jocuri sunt insa mult mai provocatoare decat primele jocuri, nu poti castiga foarte usor si chiar si metodele de a trisa sunt foarte greu de aflat. Jocurile video din 2010 sunt mai avansate si mai interactive. Bugetul lor a fost marit de asemenea, si in curand il va egala pe cel al filmelor de la Hollywood. Iata cateva din cele mai bune jocuri video din 2010.


Cele mai bune jocuri video din 2010
Mass Effect 2 (Efectul de masa 2)Cei care au jucat BioWare trebuie sa stie ca acest joc este a doua parte a trilogiei. Ambele jocuri sunt dezvoltate de BioWare sunt disponibile pentru Xbox 260, PC si PS3. Acest joc este atat un joc cu roluri, cat si un joc science-fiction ce contine 11 povesti. Misiunea jucatorului este de a salva galaxia. Jocul are exact ce ii trebui sa fie unul interesant, exista alegeri corecte si alegeri gresite, povestiri sentimentale, intalniri. Trebuie sa te lupti cu un grup de insecte cunoscut sub numele de Colectionari (Collectors). Cei care au jucat prima parte a trilogiei vor observa ca subiectul nu s-a schimbat mult, dar calitatea video este mult mai buna.
God of War III (Zeul Razboiului III)Acest joc este ultimul din seria de jocuri God of War. Acest joc este dezvoltat de catre Sony si este disponibil pentru PlayStation 3. Este unul din cele mai bune jocuri de actiune, fiind nevoie sa omori orice intalnesti de la inceputul pana la sfarsitul jocului. Ca si in jocurile anterioare, tinta este sa cuceresti Muntele Olimp. Imaginile grafice sunt absolut superbe. Daca iti place actounea si cauti un joc cu o tema realista, God of War III este jocul perfect pentru tine. Pentru a intelege mai bine acest joc, este de preferat sa joci si primele versiuni.


Heavy Rain (Ploaie grea)Acesta este unul din cele mai populare jocuri din 2010. Compania ce a dat viata acestui joc este Quantic Dream. Jocul este disponibil pentru PlayStation 3. La inceputul jocului, trebuie sa desfasori activitati din viata de zi cu zi: iti speli dintii, ii schimbi scutecele copilului tau. Pe parcursul jocului, vei afla de existenta unui criminal in serie si singurele indicii sunt desenele origami lasate pe cadavre. Cea mai buna parte a jocului este ca poti interactiona si exista sute de actori reali. Pentru cei carora le place genul thriller, Heavy Rain este in topul celor mai bune jocuri video din toate timpurile.
BioShock 2


Jocul BioShock2 a fost creat de catre companiile 2k Marian, Digitalo Extremes si 2k Australia. Este disponibil atat pentru Xbox 360 si PS 3. Partea frumoasa a acestui joc este combinatia perfect dintre horror, actiune si vremuri medievale. Spre deosebire de prima serie BioShock, acum iti poti bloca si electrocuta dusmanii. Cea mai buna parte a acestui joc este ca poti juca in rolul lui "Big Daddy", astfel incat daca acest ticalos te speria, va puteti razbuna jucand in rolul lui. Atmosfera subacvatica este si mai infricosatoare de data aceasta.
Super Mario Galaxy2


Super Mario este unul din cele mai bune jocuri din intreaga lume. Super Mario Galaxy2 a fost creat de catre Nintendo si este disponibil ca joc Wii. Jocul contine o multitudine de puzzle-uri ce trebuiesc rezolvate in aceasta versiune. Precum sugereaza si numele, actiunea se petrece in univers. Jucatorul are puteri speciale, precum trecerea prin planeta. Fanii lui Mario vor fi incantati de acest joc.

In afara de jocurile mentionate, urmatoarele jocuri au inceput sa castige popularitate in 2010:

  • Super Street Fighter IV

  • Alan Wake

  • StarCraft II

  • Final Fantasy XIII

  • Battlefield Bad Company 2

  • Splinter Cell: Conviction

  • Halo: Reach