Jocuri educative in masina

Jocuri educative in masina

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFamilie si copii
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1299

Voteaza & Distribuie

Descriere

Drumul lung cu masina poate fi obositor si pentru adulti, dar pentru copii mai ales. Pentru ca timpul sa treaca mai repede puteti canta, asculta muzica sau va puteti juca.


Alfabetul de inmatriculare

Pregatirea pentru joc: Pregatirea pentru alfabetul de inmatriculare este usoara. Tot ce ai nevoie sunt coli de hartie, colorate sau albe, precum si un obiect de scris. Pur si simplu scrie litera pe intreaga foaie de hartie suficient de mare astfel incat aceasta sa poata fi marcata. Coala de hartie va fi "placa de joc".


Pentru a ajuta la identificarea mai usoara, se recomanda ca literele sa fie scrise de tipar, asa cum se procedeaza si cu inscriptiile de pe placutele de inmatriculare.


masina


Pentru a juca jocul: Fiecare persoana primeste o hartie si un obiect de scris. Cand o litera din alfabet este identificata pe placuta de inmatriculare a unui alt vehicul, jucatorul care "a gasit-o" o marcheaza pe foaia lui de joc.


Primul jucator care a gasit un anumit numar de litere, pe distante mai lungi sau copiii mai mari, tot alfabetul, castiga jocul.


Beneficii: Alfabetul de inmatriculare ii ajuta pe copii la identificarea literelor. Atunci cand literele sunt observate pe diferite placute de inmatriculare ele trebuie sa fie, de asemenea, identificate pe foaia de joc.


Alfabetul de inmatriculare ajuta de asemenea la recunoastere, observare si abilitati motorii.