Jante reconditionate inseamna o masina mai eleganta

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurijante auto
Ultima actualizareJoi 30 iunie 2022
Vizualizari338

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cosmetizarea masinii pentru vanzare este un proces greu, iar cunoscatorii stiu foarte bine acest lucru. Aici nu se ia in calcul acea cosmetizare deloc ortodoxa la care recurg unii, cum ar fi sa dea kilometrajul inapoi si sa acopere gaurile din caroserie sau petele de rugina cu autocolant, ci cu imbunatatirile care sa dea masinii un aspect elegant, astfel incat sa poata fi vanduta la un pret bun.

O masina care merge foarte bine, nu scoate fum si arata foarte bine se vinde repede. Posesorul ei care isi doreste o masina mai scumpa sau mai buna nu trebuie insa sa omita nici un detaliu. Caroseria trebuie sa fie proaspat vopsita si curata pentru ca stropii, praful, noroiul imbatranesc o masina, iar proprietarul nu va primi nota maxima la capitolul intretinerea masinii. Inainte de a fi prezentata potentialilor cumparatori, masina trebuie sa fie spalata si in interior si in exterior, inclusiv in portbagaj.

Apoi se vor inspecta pe rand: farurile, stergatoarele de parbriz, rotile si jantele. O fisura cat de mica sesizata la jante sau la faruri inseamna taierea din pretul masinii si este pacat, fiindca exista un atelier unde se ofera servicii de reconditionare jante SRZ Powdercoating. O janta adusa la acest atelier va fi reconditionata complet, astfel incat sa para ca noua, sa intinereasca masina si sa o infrumuseteze. Atelierul dispune de aparatura de ultima generatie atat pentru evaluarea jantelor, cat si pentru reconditionarea completa a lor, dar calitatea serviciilor este atat de buna si datorita profesionalismului specialistilor.

Pe site-ul firmei se afla si un calculator de preturi ca solicitantul serviciilor sa stie de la inceput costul reconditionarii jantelor. Procesul de sablare si vopsire in camp electrostatic al jantelor are si rol estetic, dar imbunatateste si aspectul masinii, de aceea aceasta operatiune trebuie sa fie facuta inainte de vanzarea masinii. O janta este reconditionata total dupa ce se realizeaza toate procesele complementare potrivite problemelor pe care le are si materialului din care este realizata. Poate ca persoana care doreste sa vanda o masina si observa o fisura minuscula la janta isi spune ca nu mai este cazul sa o reconditioneze, fiindca nu va mai fi masina sa si in plus, cumparatorul nu va vedea hiba respectiva.

Este bine insa ca persoana care isi vinde masina sa fie onesta si sa se gandeasca la urmatoarele aspecte:

1. O fisura care abia se vede cu ochiul liber se face mai mare in timpul mersului si poate produce defectiuni si neajunsuri mult mai mari.
2. Uneori cumparatorul vine cu mecanic, cu amici care au experienta si analizeaza atent masina.

Reconditionarea jantelor nu este un serviciu greu de obtinut, mai ales de cand exista site-ul firmei SRZ Powdercoating care poate fi accesat online. Cu un dispozitiv conectat la internet in fata, persoana care isi doreste jante foarte bune care sa para noi intra pe site. Acolo va gasi numerele de telefon la care poate face programarea sau formularul de contact care se completeaza usor si se trimite usor. Exista poze care arata modul in care arata janta inainte de a fi adusa la atelier si transformarea uluitoare prin care a trecut ca solicitantul sa inteleaga calitatea serviciilor.

Programarile se fac repede si reconditionarea jantelor intr-un ritm multumitor, asa incat la acest atelier pot apela si cei care isi doresc reparatii la jantele masinilor personale care s-au strambat si fisurat din cauza contactului cu suprafete dure si neregulate. O janta perfecta asigura un mers lin al masinii, precizie la franare si directie, prin urmare este mult mai importanta decat se crede. Atelierul este foarte laudat de cei care au dus jantele la reconditionat in acest loc si este de apreciat aplecarea celor care lucreaza aici catre tehnologizare si modernizare. In afara faptului ca aici se gasesc dispozitive revolutionare de lucru, clientii sunt surprinsi sa vada ca firma are mai multe pagini in mediul online pe cele mai renumite retele de socializare.

La fel de important este faptul ca in lista colaboratorilor se afla companii renumite de transport de persoane si marfuri care apeleaza tot timpul la serviciile acestor profesionisti pentru restaurarea jantelor. Poate ca nu se gaseste asa de repede o janta noua pentru o anumita marca de masina si posesorul ei este nelinistit de aceasta descoperire a lui. Ceea ce trebuie sa stie in asemenea situatie este ca se impune sa actioneze eficient, salvand janta pe care o are la roti in acest atelier.

Nu trebuie sa o mai forteze, fiindca este posibil sa se deterioreze asa de tare, incat sa nu mai poata fi utilizata. Jantele duse la timp la specialisti vor arata ca noi si vor fi foarte bune din punct de vedere calitativ. Este un lucru foarte bun ca s-a gandit cineva sa repare jantele de la masinile romanilor ca in acest fel sa nu se mai faca risipa de materiale si sa se reduca poluarea. Prelungirea duratei de viata a unei jante inseamna mai putine jante aruncate la gunoi.

Janta este o piesa importanta a masinii, iar SRZ Powdercoating ofera celor care au nevoie reconditionari de calitate premium pentru toate tipurile de jante. Cine are o masina stie cata ingrijorare genereaza observarea unei fisuri pe suprafata jantei si orice zgomot suspect care vine de la roata. Acum toate acestea pot fi de domeniul trecutului, daca oamenii afla de existenta acestui atelier care face minuni cu jantele lor. O janta sablata, proaspat vopsita aduce un plus de frumusete, de valoare si de siguranta masinii.