Jaluzelele orizontale de aluminiu - solutia perfecta pentru birou

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurijaluzele
Ultima actualizareJoi 10 iunie 2021
Vizualizari550

Voteaza & Distribuie

Descriere

Biroul este spațiul în care petrecem din ce în ce mai mult timp. Indiferent că este biroul de acasă sau biroul de la locul de muncă, este bine ca acesta să fie amenajat în așa fel încât să îți ofere confort și să îți permită să fii cat mai eficient.

Contează aproape fiecare element din camera de birou. Scaunul, masa de birou, piesele de mobilier în care depozitezi documentele sau accesoriile care conturează tabloul încăperii pot contribui la gradul de eficiență pe care-l ai. Pe listă poate fi adaugat și un alt element, care de multe ori este neglijat atunci când se amenajează birourile: jaluzelele. Nu de puține ori, una dintre marile probleme dintr-un birou este soarele. Dacă în mod normal uriașul astru ne oferă lumină, căldură și ajută la creșterea numărului de endorfine din creier, atunci cand se încăpătânează să lumineze în monitorul de lucru, poate fi un adevarat factor destress. Tocmai de aceea, jaluzelele sunt o soluție excelentă și vei descoperi că există o mulțime de tipuri de jaluzele, care mai de care mai interesante.

Care sunt tipurile de jaluzele din care poti alege?

Ai de ales între jaluzele orizontale sau verticale, iar funcție de material poți alege jaluzele din aluminiu, din lemn, din PVC, din poliester și materiale textile. De asemenea, ai de ales între jaluzele de interior sau jaluzele destinate spatiului exterior. Fiecare dintre aceste tipuri de jaluzele se poate dovedi util în anumite imprejurări. Pentru birouri însă, cele mai populare sunt jaluzelele orizontale de aluminiu.

De ce jaluzele orizontale de aluminiu?

Spațiul de birou se doreste a fi unul simplu, bine organizat, luminos și curat. Jaluzelele din aluminiu au marele avantaj de a răspunde cu succes la toate aceste cerințe. Cu o structură foarte rezistentă la impact și la oxidare, cu un aspect care nu se deteriorează în timp din cauza soarelui și cu capacitatea de a reflecta foarte bine lumina dar și căldura, aluminiul bifează toate căsuțele. Pe lista cu avantaje putem deasemenea să adaugăm și faptul că sunt ușor de întreținut, mai ales jaluzelele orizontale, care se pot curăța cu ușurință, lamelă cu lamelă și sunt foarte practice.

Ce trebuie sa urmaresti atunci cand achizitionezi jaluzele din aluminiu?

Sunt cateva mici detalii pe care trebuie să le urmărești pentru a te asigura că faci o achiziție perfectă:
·Acordă atenție cornișei superioare. Cu cât distanța dintre cornișă și fereastră este mai mică, cu atât eficiența jaluzelelor este mai mare;
·Asigură-te că sistemul de control este unul simplu. Poți alege între un sistem de control clasic sau unic. Cel unic este mult mai potrivit, deoarece implică un simplu lantisor de manevrare, usor de folosit;
·Alege cu atenție lățimea și densitatea lamelelor, în așa fel încât să te asiguri că jaluzelele sunt foarte eficiente impotriva razelor solare!

Photo 149734941 / Blinds © Kinek00 | Dreamstime.com
Photo 138480721 / Blinds © Yurolaitsalbert | Dreamstime.com