Îți dorești o vacanță exotică in zona Africii? Alege un sejur în Tunisia

Detalii

CategoriiTurism
Taguriconcediu, Tunisia, vacanta
Ultima actualizareJoi 25 mai 2023
Vizualizari321

Voteaza & Distribuie

Descriere

O țară africană cu influențe romane, Tunisia atrage an de an milioane de turiști din toate colțurile lumii. Întinderile deșertice și arhitectura impresionantă care suportă mai multe influențe culturale sunt principalele aspecte care fac din această destinație una cu adevărat specială. Rămășițe istorice te așteaptă la fiecare pas, dar totodată vei fi uimit să descoperi o civilizație cu mult evoluată, comparativ cu alte zone din Africa. Alege un sejur in Tunisia organizat în totalitate de agenția Let’s Go Travel și vei avea parte de o experiență unică într-unul dintre cele mai frumoase locuri din apropiere!

De ce să optezi pentru o vacanță organizată în totalitate de agenția Let’s Go Travel?

Să planifici o escapadă pe alt continent poate fi mai dificil decât pare, mai ales atunci când nu ești la curent cu toate riscurile la care te-ai putea expune. Dincolo de faptul că te poți lovi de tot felul de neplăceri la cazările pe care le rezervi individual, vei putea pierde și foarte mulți bani în mod inconștient. Ofertele LGT sunt conturate în așa fel încât să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor tale, pliindu-se pe bugetul alocat acestei călătorii, motiv pentru care poți achiziționa pachete complete de vacanță, în unele dintre cele mai bune hoteluri din zonă, fără să fie nevoie să faci eforturi în acest sens.

Mai mult decât atât, scapi de orice grijă privind rezervarea zborurilor, discuții sau negocieri cu proprietarii sau căutarea unor posibilități de petrecere a timpului liber, iar astfel te ferești și de problemele logistice care ar putea apărea pe parcurs, fie că vorbim de întârzieri sau anulări ale zborurilor ori neînțelegeri cu părțile implicate. Cu alte cuvinte, te vei bucura de o vacanță cu adevărat relaxantă și vei putea explora frumusețile zone fără griji datorită serviciilor profesionale oferite de Let’s Go Travel!

Descoperă ofertele excepționale pentru sejururi complete în Tunisia

Ai diferite oferte de sejur dintre care să alegi în așa fel încât toate așteptările să îți fie îndeplinite și vei avea ocazia să trăiești o experiență tunisiană autentică, în resorturi și hoteluri de excepție la prețuri foarte avantajoase.

Prima propunere LGT o reprezintă Regency Hotel & Spa, o locație de patru stele care te va impresiona încă de la intrare prin arhitectura superbă și dimensiunile amețitoare. Poziționat pe malul Mării Mediterane, acest punct de cazare oferă nenumărate avantaje, de la priveliști care îți taie răsuflarea, până la posibilitatea de a petrece fiecare minut pe plajă. La interior te întâmpină camere superbe, decorate în stil autentic, dotate cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru confort deplin. De asemenea, te vei putea relaxa la una dintre piscinele interioare, în centrele spa sau chiar pe terenurile de sport, iar totul se ridică la standarde înalte de calitate pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Prețurile pentru 7 nopți petrecute aici, în regim All Inclusive, pornesc de la doar 399 EUR de persoană.

Există multe alte opțiuni de cazare la care ai acces în schimbul unor costuri de-a dreptul avantajoase. În categoria de patru stele intră locații precum Marhaba Royal Salem de la doar 439 EUR de persoană, Skanes Serail Hotel pentru 379 EUR sau Sentido Phenicia pentru 549 EUR de persoană. Costurile pentru un sejur All Inclusive de cinci stele pornesc de la 529 EUR de persoană în cadrul The Mirage Resort & SPA și pot ajunge până la 719 EUR la resortul Iberostar Kuriat Palace. În acest mod, oricare ar fi bugetul de vacanță disponibil, vei putea avea parte de o experiență unică pe una dintre cele mai europene țări africane, alături de agenția LGT.

De ce să vizitezi această țară deșertică?

Tunisia este o țară a contrastelor, a comorilor naturale și a ruinelor istorice, iar aici vei putea organiza un safari în deșertul Sahara, iar în următoarea zi să te bucuri de momente unice la plajă sau să vizitezi clădiri istorice cu puternică rezonanță, cum ar fi Amfiteatrul El Djem. Tunisia este o țară care s-a aflat pentru mult timp sub influența Imperiului Roman, lucru care se poate observa în arhitectura clădirilor impozante de pe întreg teritoriul.

Satul situat pe stânci, Sidi Bou Said, cetatea Cartagina sau diferitele moschei musulmane sunt principalele puncte de atracție pe care trebuie să le bifezi neapărat dacă vizitezi Tunisia. Cu toate acestea, și natura creează un joc de-a dreptul fermecător prin felul în care îmbină toate formele de relief, de la munți, la zone deșertice și litoral. Djerba este una dintre cele mai cunoscute și apreciate plaje din zonă unde te poți bucura de momente pline de liniște și relaxare însă, nici posibilitățile de aventură nu par să lipsească în acest colț în care natura, istoria și cultura se împletesc armonios.

Descoperă o altă față a Africii în imediata apropiere a graniței cu Europa printr-un sejur complet oferit de Let’s Go Travel!