Invitatii de nunta rustice de la Lux-Cards

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguriinvitatii de nunta
Ultima actualizareMiercuri 19 ianuarie 2022
Vizualizari341

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stilul rustic demonstreaza farmecul simplitatii, caldurii si sufletului provinciei cu un strop de antichitate, romantism, sentimente reale si valori familiale. Proaspetii casatoriti care planifica nunta in acest stil ar trebui sa se gandeasca la toate detaliile, chiar si la un astfel de fleac precum imprimarea. Primul lucru pe care viitorii oaspeti il vor vedea sunt invitatiile de nunta si isi vor crea o prima impresie, care sa nu uitam ca este foarte importanta. Designul si executia invitatiilor ar trebui sa fie astfel incat invitatii sa astepte cu nerabdare evenimentul, anticipand frumusetea si farmecul acestuia.

Decorarea invitatiilor in stil rustic

Stilul rustic presupune simplitatea designului si chiar un oarecare primitivism. Daca desenele si ornamentele vor fi folosite pentru invitatii, acestea ar trebui sa fie simple, ca si cum ar descinde din paginile unei carti vechi pentru copii. Imaginile cu flori, plante, pasari, inimioare sunt realizate fara detalii, folosind un numar minim de nuante. Ornamentul floral si motivele naturale sunt una dintre trasaturile caracteristice ale stilului rustic. Pentru invitatiile de nunta, puteti folosi imagini cu flori salbatice, pasari, crengute, fluturi.

Idei pentru invitatii

Schema de culori a unei nunti rustice este naturala, pastelata. Culorile nu trebuie sa fie contrastante sau reci, toate tonurile sunt usor decolorate si prafuite, precum antichitatile dintr-un cufar: maro, bej, bej-gri (asa-numitul „gri”), trandafir prafuit, liliac-gri, masliniu estompat.

Materiale


Crearea invitatiilor rustice presupune folosirea unor materiale naturale si simple fara sclipici, luciu si lux ostentativ. Cel mai bine, ideea tinerilor casatoriti va fi reflectata de: hartie si carton aspru gri, panza, franghii si sfoara, dantela de bumbac sau un model sub forma acesteia, flori salbatice uscate.

Daca gasiti aceste informatii utile, faceti clic pe butonul Partajare si spuneti-le si prietenilor dvs. despre asta (articolul va este oferit de magazinul online de invitati de nunta Lux-Cards.ro)