Invincibilii

Invincibilii

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFrançois Cluzet, Olivier Nakache, Omar Sy
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1266

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Intouchables
An: 2011
Durata: 112 minute
Regia: Olivier Nakache, Eric Toledano
Scris de: Olivier Nakache, Eric Toledano
Actori: François Cluzet, Omar Sy
Gen: Comedie, Drama

Invincibilii este o comedie dramatica frantuzeasca regizata de Olivier Nakache si Eric Toledano. Filmul spune povestea lui Philippe, un tetraplegic bogat care doreste sa angajeze un asistent care sa aiba grija de el.

Driss este unul dintre candidatii prezenti la interviu. Este vizibil lipsit de orice fel de interes in a primi jobul, mai mult decat atat, singurul motiv pentru care s-a prezentat la interviu este acela de a primi o scrisoare de recomandare semnata care sa-i ateste prezenta acolo, putand astfel sa primeasca in continuare ajutorul social. Cand se intoarce a doua zi dupa scrisoarea semnata, Driss afla cu uimire ca este angajat si ca se afla in perioada de proba.

Philippe descopera ca Driss are un cazier patat, insa trecutul acestuia nu-l intereseaza, atata vreme cat isi face exemplar datoria la locul de munca. In timp, cei doi devin din ce in ce mai apropiati si dezvolta o relatie de prietenie. Mai mult decat atat, Driss il ajuta pe Philippe sa-si puna ordine in viata privata.