Interviu oferit de Beatris Veres reprezentant BV Business Center pentru Tetatet

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2084

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum a inceput anul pentru tine din punct de vedere profesional Beatris?
Pot sa spun ca 2010 a inceput promitator, aducand cativa clienti noi si in acelasi timp fidelizarea clientilor mai vechi, ceea ce demonstreaza calitatea serviciilor companiei noastre. Speram ca intreg mediul de business romanesc sa prospere deoarece traim intr-un ecosistem in care vrem nu vrem, depindem unii de altii.

Ce vant te-a adus pe tetatet?
Oportunitatea de a face legaturi si de a socializa cu profesionisti din diferite domenii ale mediului de business romanesc, a fost prima adiere de vant ce m-a purtat catre aceasta retea sociala online. Evident mediul online devine tot mai important cand vine vorba de networking, mediu ce nu v-a inlocui "the real thing", insa poate fi inceputul perfect spre o oportunitati reale de afaceri.

Esti foarte activa in publicatiile pe blog. Cateva titluri : "6 trucuri pentru transformarea vanzarii intr-o relatie de afaceri", "Marketingul direct" sau "Managementul prost strica Marketingul bun". Ce te-a motivat in elaborarea acestor subiecte?
Referitor la aceste publicatii pe blog, nu imi pot asuma in totalitate meritul, acesta fiind o impartit cu membrii echipei BV Business Center ce au colaborat la realizarea acestor articole.

Motivatia a fost una simpla si anume intentia de educare a publicului din mediul de afaceri romanesc ce au nevoie de aceste notiuni si sfaturi pe care multi dintre acestia refuza sa le accepte sau sa le dea atentia cuvenita.

Ai 38 de persoane in "Cercul increderii". Un calcul rapid (38 de contacte*30 de puncte de influenta) ne arata ca ai cedat 1140 de puncte de influenta contactelor tale, ajungand astfel pe locul 4037 in topul influentei. Cum comentezi acest lucru?

Desi aceste puncte de influenta au importanta lor, acesta nu este motivul pentru care m-am inscris in aceasta comunitate. In mod sigur voi avea de castigat de pe seama punctelor adunate iar persoanele din cercul increderi vor fi un atuu valoros pe viitor, asadar nu sunt de neglijat insa nu sunt principalul meu focus.

Cum te ajuta tetatet?
Aceasta comunitate online ma ajuta la formarea unei retele profesioniste de oameni pe care ii pot descoperi si cu care pot comunica intr-un mod destul de usor si direct fara a strabate kilometri intregi si fara costuri telefonice suplimentare. E un lucru bun ce are trebui raspandit cat mai mult posibil pentru a aduna profesionistii intr-un singur loc.

Care sunt acele intrebari/discutii la care ai participa cu placere?
Mi-ar face placere sa ma implic in discutii despre Branding, Marketing, discutii generale despre business sau discutii explozive legate de acest sistem poluat cu oameni incompetenti si corupt care ne incojoara si in mijlocul caruia trebuie sa convietuim.

In ce directie crezi ca ar trebui dezvoltat site-ul?
As sugera o directie de dezvoltare similara cu cea a facebook-ului, care e o retea sociala foarte de succes atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru utilizatorii uzuali.

Care este intrebarea ta pentru ceilalti membri tetatet?
Cum va motivati angajatii sau cum sunteti motivati de catre conducere la inceputul acestui an?