Interviu cu Alexandra Velniciuc

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4693

Voteaza & Distribuie

Descriere

1.Care este cea mai mare realizare din viata ta?
De obicei la o astfel de intrebare, oamenii se reped sa raspunda ca cea mai mare realizare e faptul ca au absolvit o facultate, ca au un titlu de doctor, ca au o casa dobandita prin propriile eforturi, ca au o familie si asa mai departe. In ceea ce ma priveste, desi toate cele enumerate mi se pot atribui si mie, consider ca cea mai mare realizare a mea de pana acum este faptul ca am reusit sa il conving pe tatal meu, prin tot ce am facut, ca optiunea de a da la Facultatea de teatru si nu la o alta, catre care el incerca sa ma indrume, a fost indreptatita, facandu-l sa fie mandru de mine. Am o relatie de prietenie foarte speciala cu tata si mi-am dorit sa il fac sa fie mandru ca imi este tata, si ca, desi am ales aceeasi meserie cu a lui, aceea de actor, cunoscandu-i toate avatarurile, voi reusi sa razbesc fara sa-i cer vreodata ajutor concret. Asta mi-am propus pana la aceasta varsta si asta am realizat. Mi-am mai dorit sa reusesc sa castig, pe merit, respectul oamenilor din jur, si cred ca si acesta este un obiectiv implinit. Atat pana acum.

2.Care este modelul feminin pentru tine?
Niciodata nu mi-am dorit sa seman cu cineva, sau sa copiez atitudini si abitudini ale cuiva. Cred ca este o dovada de lipsa de incredere in sine si un manc de personalitate. Cred ca imi place mai mult postura de a ma erija in lider de opinie decat sa fac parte dintr-un plaur uman care doar asculta si ulterior executa. Profesional, sigur ca apreciez foarte multe persoane pe care le urmaresc cu placere si de la care am enorm de multe lucruri de invatat, dar nu mi-as dori niciodata sa ma surprind imitandu-le. Si daca ar fi sa dau un nume, cel care imi vine in minte acum, ar fi cel al lui Meryl Streep.

3.De unde vine puterea/curajul de a depasi situatiile dificile din viata?
Puterea si curajul cred ca vin din suflet si din dorinta de a depasi acea situatie dificila sau de a deveni invingator in fata acelui ceva care iti umbreste existenta.

4.Care este mesajul tau pentru femeile din Romania?
Sa fie intelepte si sa opteze pentru discretie in relatiile cu ceilalti. Sa nu isi etaleze suferintele pe taraba si sa nu se grabeasca sa numeasca vinovatii. Uneori putem fi chiar noi vinovate pentru traiul pe care il ducem (atunci cand nu suntem multumite), incercand sa ascundem de noi insene, propriile frustrari pe care nu e bine sa le punem in carca celor din jur. Cred ca sfatul ar fi acela de a invata sa iubim mai profund. Tot. Oameni, pe noi insine, viata in general.

5.Care este serialul/programul preferat de pe Hallmark Channel?
"Viata in salbaticie"