Integrare ERP cu magazinul online - cea mai bună soluție

Detalii

CategoriiIT
Taguriimplementare erp
Ultima actualizareLuni 2 august 2021
Vizualizari478

Voteaza & Distribuie

Descriere

Serviciul de integrare ERP cu magazinul online este o soluție necesară atunci când realizezi vânzările produselor sau serviciilor tale prin intermediul unui magazin online. O soluție complexă care te va ajuta să integrezi programul de contabilitate și gestiune cu magazinul tău online este Optimall WebAPI by AROBS. Această soluție facilitează sincronizarea comenzilor, articolelor, prețurilor, clienților, stocurilor dintre un magazin online și ERP-ul companiei.

Optimall WebAPI reprezintă puntea programatică dintre magazinul tău online și ERP-ul companiei. Toate datele importante (stocuri, facturi restante, prețuri) se preiau din programul de contabilitate și gestiune și ajung în magazinul tău online.

De ce este necesar să apelezi la o astfel de soluție?

  1. Reduci erorile umane întâmpinate frecvent în acest proces;
  2. Fluxurile de date se vor actualiza în timp real;
  3. Ai control total asupra produselor din stoc;
  4. Facturi centralizate într-un singur loc;
  5. Comenzile vor fi gestionate într-un singur loc.

Dacă pe lângă vânzarea prin intermediul platformei online, compania ta are în componența ei și agenți de vânzări care realizează vizite la clienți atât în regim Pre Sales cât și Van Sales, îți recomandăm să apelezi la o soluție de tip SFA. Optimall SFA by AROBS este o soluție customizabilă care îi ajută pe agenții de vânzări să preia comenzile într-un mod automatizat folosind un dispozitiv cu sistem de operare Android. Soluțiile Optimall by AROBS se integrează cu peste 73+ sisteme de gestiune și contabilitate precum: WinMentor, WinMentor Enterprise, Socrate, SoftOne, Asis, Navision, Classosft, Charisma ERP, Wizrom ERP, SICO ERP, bc Manager și multe altele.

Pentru o ofertă personalizată de preț, scrie-ne la adresa de email optimall@arobs.com iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Integrarea ERP-ului cu magazinul online nu a fost niciodată mai ușoară!