Începător în lumea jocurilor de noroc online? Iată cinci lucruri pe care ar trebui să le eviți!

Începător în lumea jocurilor de noroc online? Iată cinci lucruri pe care ar trebui să le eviți!

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri de noroc
Ultima actualizareMiercuri 25 ianuarie 2023
Vizualizari100

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent de nivelul de experiență deținut într-un anumit domeniu, mereu există lucruri pe care ar trebui să eviți să le faci. Acest concept se aplică din plin atunci când ești începător, dar mai ales atunci când discutăm despre lumea jocurilor de noroc online. Pe scurt, fie că ești în căutarea celui mai bun casino rotiri gratuite fără depunere sau celui mai bun bonus, trebuie să eviți următoarele cinci lucruri!

Să pariezi puțin cu speranța de a câștiga mult

Acesta este unul dintre cele mai dăunătoare lucruri pe care le poți face atunci când joci la un cazinou online. Din păcate, aceasta este și una dintre practicile comune preferate de începători - încercarea de a micșora coeficientul de riscul și speranța de a câștiga mult cu un pariu mic. Desigur, de cele mai multe ori acest lucru va funcționa împotriva jucătorilor. Fiecare pariu mic necâștigător se adună, iar la sfârșitul zilei ajungi la concluzia că la capitolul câștiguri ești pe zero sau după cum s-ar spune, acesta nu se ridică la nivelul sumelor pariate. Chiar și atunci când câștigi prin intermediul unui pariu mic, ține minte că suma rezultată nu este niciodată prea mare pentru a acoperi viitoarele pariuri.

Să alegi un cazinou online cu metode de plată dubioase


Dacă încă nu ți-ai ales cazinoul online, atunci trebuie să fii ochi și urechi pe acest sfat. Atunci când ajungi la secțiunea privind metodele de plată iar acestea implică transferuri din contul tău bancar către alte tipuri de aplicații pentru ca, într-un final, să ajungă pe tipul de aplicație acceptat de cazinou, atunci ar fi mai bine să stai departe de acesta din urmă. Regula general valabilă constă în faptul că orice cazinou care se respectă va pune la dispoziția jucătorilor săi metode de plată comune și ușor de utilizat - plata cu cardul bancar, cu aplicații cunoscute precum PayPal și Payoneer și altele.

Să uiți de colectarea bonusurilor de bun venit

Este adevărat, majoritatea cazinourilor online prezintă bonusuri de bun venit supuse unor termeni și condiții destul de riguroase. Totuși, dacă planul tău este să joci și să te distrezi, atunci este foarte posibil să îndeplinești termenii aferenți și să poți colecta un anumit bonus de bun venit. Evident, nici nu se pune problema evitării bonusurilor gratuite de bun venit - acele bonusuri oferite instant și care nu sunt supuse unor condiții de joc stricte, printre altele.

Să joci la un cazinou online nereglementat

Un cazinou online ar trebui să fie reglementat de entitățile aferente - în cazul jocurilor de noroc din România, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Atunci când o astfel de reglementare lipsește, cazinoului îi este permis, atât teoretic, cât și practic, să dispară oricând dorește. Mai exact, bunurile tale nu sunt protejate în niciun fel iar cazinoul nu va răspunde în fața unei entități în cazul în care săvârșește fapte ilegale. Să joci la un cazinou online nereglementat este ca și cum ai arunca banii pe fereastră.

Să uiți să stabilești limite pentru bugetul tău

Nu în ultimul rând, este de la sine înțeles că ar trebui să stabilești o anumită limită - săptămânală, lunară, anuală - de buget dedicată pasiunii tale. Precum orice hobby, jocurile de noroc online pot scăpa ușor de sub control. O limită impusă de poate ajuta să eviți probleme financiare cauzate de abuzul jocurilor de noroc. În această categorie intră un alt lucru de evitat - anume să crezi că îți poți da viața peste cap (în foarte bine) prin intermediul unui câștig la un cazinou online. Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mici.