În plin proces de amenajare a băii - vezi aici cazi de baie freestanding

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricada de baie
Ultima actualizareMiercuri 31 mai 2023
Vizualizari128

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vine momentul să schimbi baia și tot ce ține de dotările acesteia. Fie că vorbim de acele băi generoase sau de cele mai compacte, din apartamente, cu toții ne dorim un adevărat sanctuar al relaxării. Să avem o baie ca din reviste, unde să troneze și o cadă. Poți obține acest rezultat, alegând o cadă de baie freestanding și alte produse premium de la Afa Design. Cada freestanding este cotată la clasa celor sofisticate. Este robustă și impunătoare și poate că nu oricine o alege. Vezi aici cazi de baie freestanding de la Afa Design și te vei convinge.

De ce să alegi cadă freestanding?

De la Afa-design.ro poți alege căzile din acryl sanitar sau marmură compozit. Alb este nonculoarea preferată, vedem mai tot timpul această alegere. Poate pentru că este universal valabilă, se potrivește în orice tip de baie și în orice stil de amenajare. Poți însă alege cada neagră, mai ales dacă va fi în contrast cu restul produselor și accesoriilor din baie. De la același furnizor ai și alte opțiuni, precum căzile aurii sau cele antracit. Cât despre finisaj, ai de ales și aici dintr-o diversitate: lucioasă, mată, cu picioare aurii. Poate avea formă ovală, dreptunghiulară, printre altele și dimensional sunt destul de multe opțiuni. Așadar se va potrivi în orice baie.

Cada freestanding este mai degrabă aleasă pentru că îmbină și funcționalitatea cu estetica. Este un next level al căzilor. Dacă îți place răsfățul de a face baie sau mai ai și alte băi în casă și acestea sunt dotate cu o cabină de duș, de dragul diversității vei preferat poate cada. Cea freestanding se distinge prin forma sa aparte, fiind elegantă, remarcabilă de fiecare dată.

Efectul este wow, mai ales dacă dorești să faci din cadă un element vedetă. Să fie centrul atenției. În mod cert este mai confortabilă și la fiecare utilizare experiență ta va fi una plăcută. Astfel de căzi sunt proiectare pentru confortul suprem al utilizatorului, cu forme adânci și linii ergonomice. Experiența băii se va prelungi la fiecare sesiune, pentru că va fi mai relaxantă ca oricând.

Un răsfăț de nota 10! În plus, valoarea în sine a băii crește. Dacă te interesează aspectual, dar și ca valoare locuința ta să fie bine cotată, atunci cada freestanding face parte din categoria must-have.

Este mai convenabil să cumperi de la Afa Design?

Cu siguranță ta. Ai în același loc o selecție vastă de produse, plus produse pentru dotarea completă a băii. Ce cumperi îți va fi livrat la adresa indicată. Minim de efort din partea ta, fără compromis. Vei primi și garanția produselor, similar cu modul de cumpărare clasic, din magazin. În general este vorba de 24 de luni.

Așadar, dacă urmează să amenajezi baia și să creezi aici un spațiu personal al relaxării și luxului, cada freestanding ar putea fi o alegere excelentă. Stoc imediat disponibil este la Afa Design. Detalii în pagina oficială.

Date de contact:

0740 118 027
0743 113 983
vanzari@afa-design.ro