Implicarea serviciului de medicina muncii în domeniul curieratului

Implicarea serviciului de medicina muncii în domeniul curieratului

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriMedicina muncii
Ultima actualizareMiercuri 20 octombrie 2021
Vizualizari266

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul Medical Alfamed cu sediul principal în Timișoara este un centru dedicat în special serviciilor de medicina muncii. Suntem o echipă de profesioniști, care vă pune la dispoziție servicii complete de medicina muncii, o echipă pluridisciplinară care include medici de medicina muncii, psihologi avizați în psihologia muncii și organizațională, laboratoare pentru prelucrarea analizelor medicale precum și echipa din domeniul sănătății și siguranței în muncă.

Medicul de medicina muncii dedicat societății dumneavoastră se va ocupa de programarea efectuării examenelor medicale la angajare, la periodic, la reluarea muncii, de consiliere în vederea efectuării raportului și informării privind salariata însărcinată, de efectuarea rapoartelor anuale privind starea de sănătate a angajaților dumneavoastră evaluați din punct de vedere a medicinii muncii, de reorientarea profesională, de reorganizarea locului de muncă, de identificarea factorilor de risc profesionali, va participa la ședințele Comitetului de Sănătate și Securitate în Muncă.

Centrul Medical Alfamed din Timișoara, prin departamentul de medicina muncii vine în întâmpinarea necesităților societății dumneavoastră. Observăm cu mare atenție noile domenii de activitate care se dezvoltă cu mare rapiditate, precum cel al curieratului de tip food-delivery.

Sub denumirea de curier sau agent servicii la domiciliul clientului sunt angajați cei care livrează mâncare la domiciliu. Livrarea se face atât cu bicicleta cât și cu autoturisme tip categoria B.

Serviciul de medicina muncii din cadrul Centrului Medical Alfamed Timișoara eliberează fișa de aptitudine în vederea angajării acestei categorii salariale. Investigațiile efectuate de către medicul de medicină muncii sunt în funcție de riscurile la care sunt expuși curierii astfel încât posibile afecțiuni existente din sfera cardiovasculară, pulmonară, oftalmologică, ortopedică, neurologică, psihologică sau psihiatrică să poată fi identificate. Astfel curierul își va putea desfășura confortabil activitatea nepunând în pericol propria sănătate și nepunând în pericol siguranța celor din jur.

Echipa de medicina muncii din Timișoara vă oferă posibilitatea deplasării la sediul societății dumneavoastră. Avem capacitatea de a efectua în muncă pe teren toate investigațiile necesare conform legislației în vigoare. Fișa de aptitudine întocmită de medicul de medicina muncii va fi eliberată într-un timp foarte scurt, astfel încât dumneavoastră să puteți dispune cât mai repede de serviciile viitorului angajat.