Impachetarile cu aur - cea mai noua tehnica de infrumusetare

Impachetarile cu aur - cea mai noua tehnica de infrumusetare

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2689

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se pare ca impachetarile cu aur au devenit in ultimul timp metoda de infrumusetare corporala numarul 1 pentru femeile din toata lumea. In randul vedetelor, acest tratament are o popularitate imensa, Jennifer Lopez numarandu-se printre adeptele lui. Ceea ce e bine e ca aceste impachetari cu aur se practica si in Romania, fiind accesibile tuturor femeilor ce doresc sa aiba un ten de invidiat si o piele stralucitoare.

Datorita faptului ca efectul de stralucire a pielii se vede chiar dupa prima sedinta de impachetare aceasta tehnica a ajuns sa fie din ce in ce mai solicitata de clientele saloanelor de infrumusetare. In functie de rezultatele dorite impachetarile cu aur sunt de doua tipuri. Marele beneficiu se refera la faptul ca impachetarea se poate efectua atat la rece cat si la cald, dupa preferintele si nevoile fiecarei persoane in parte.

Tehnica de impachetare "la rece" are rolul de a conferi pielii elasticitate, catifelare si stralucire. Tratamentul "la cald", la termocuverta, pe langa faptul ca reda si mentine elasticitatea, catifelarea si stralucirea pielii, contribuie si la scaderea in greutate. In cadrul acestor impachetari pentru infrumusetare se utilizeaza creme in a caror compozitie se gasesc ingredienti naturali care asigura atat hidratarea pielii pe timp indelungat cat si efectul de stralucire conferit de aurul de 23 de karate. Cremele folosite contin proteine de matase, extract de ghimbir si lipozomi cu cofeina, carnitina si coenzima Q10. Datorita aceste componente rezultatele sunt pe masura.

Ingredientii bioactivi ai impachetarilor sunt iedera, proteine de orez, avocado, amestec de diferite tipuri de unt: unt de shea, unt de cacao, ulei de masline si ulei de jojoba si extracte naturale de plante. Impachetarile cu aur reprezinta ultimul trend in materie de infrumusetare, oferind hidratare si stralucire maxima pielii in absenta clasicelor produse cosmetice.