Imobiliare.ro si VreauCredit.ro - un parteneriat imobiliar - financiar

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4686

Voteaza & Distribuie

Descriere

www.imobiliare.ro si www.vreaucredit.ro pun bazele unui parteneriat strategic al carui concept de baza este acela de a oferi solutii de finantare complete pentru orice solicitare din domeniul imobiliar. Astfel, se urmareste obtinerea unei mai bune operativitati in utilizarea celor doua site-uri, precum si extinderea calitatii informatiei oferite. Avantajele acestui parteneriat sunt reciproce, dar cel mai important este avantajul utilizatorului, care, atunci cand gaseste oferta imobiliara ce i se potriveste cel mai bine poate obtine informatii imediate legate de oferta de finantare fara a fi necesara accesarea mai multor site-uri.

Comportamentul potentialilor cumparatori cunoaste modificari majore pe piata imobiliara, decizia de cumparare a unei proprietati necesitand in prezent mai mult timp. „Constatam ca exista din ce in ce mai multe persoane care indeplinesc conditiile de creditare, dar ezita atunci cand este vorba despre alegerea proprietatii. In acest context, anticipam nevoile cumparatorilor, prin introducerea in cadrul celor doua portaluri a unor sectiuni complementare care beneficiaza de expertiza celor doi parteneri in domeniul lor de activitate" estimeaza Adrian Erimescu, General Manager www.imobiliare.ro.

"Am initiat acest proiect din dorinta de a veni in intampinarea vizitatorilor nostri, prin informarea acestora cat mai completa privind piata imobiliara, precum si solutiile de finantare.

Alaturarea dintre www.imobiliare.ro si www.vreaucredit.ro, ambele site-uri fiind leader pe nisa pe care o reprezinta, are ca finalitate oferirea informatiilor sintetizate, pertinente si complete pentru utilizatori", declara Mircea Rasovan, Managing Partner www.vreaucredit.ro.

Lansat in ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul si cel mai accesat portal imobiliar din Romania. Portalul inregistreaza 220.000 de vizitatori lunar si cuprinde peste 450.000 de oferte din toate regiunile tarii, actualizate cu regularitate in sistem.

www.vreaucredit.ro este leader de piata pe nisa site-urilor de analiza, aplicatii online si consultanta financiara gratuita pentru persoane fizice si juridice. Site-ul ofera aplicantului informatii detaliate privind costuri, asigurari, conditii de acordare a creditelor, venituri si documente necesare, reunind toata oferta de credite de pe piata si punand la dispozitia utilizatorilor sai numeroase facilitati precum: posibilitatea calculului dinamic al DAE si al ratei unui credit, prezentarea detaliata a caracteristicilor creditelor, comparatia creditelor si aplicarea online.