Idei pentru petrecerea burlacilor, aventurile de week-end

Idei pentru petrecerea burlacilor, aventurile de week-end

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3321

Voteaza & Distribuie

Descriere

Petrecerile burlacilor se refera la barbatii care se intalnesc, isi spun vechi povesti si poate creeaza unele noi. Sunt o sansa pentru cavalerul de onoare sa-l sarbatoreasca pe mire cu stil, in cinstea anilor de prietenie dintre ei.

In mod traditional, petrecerea burlacilor implica un consum zdravan de alcool, deplasarea la un club pentru domni si trezirea a doua zi dimineata intr-un loc ciudat si cu un nou tatuaj. Recent, a aparut un nou curent. Barbatii petrec acum un sfarsit de saptamana cu aventuri in aer liber: sarind cu parasuta din avioane, momind pesti ca trofeu, ori cu barca pe ape repezi. In mod tipic, locatiile extreme pentru aventuri se gasesc departe, pe carari batatorite, necesitand excursii de vreo 2 zile. De obicei, toata lumea se intalneste intr-un oras mare in apropiere de locul "marii aventuri" si se ramane acolo pentru ca toti sa se bucure de viata de noapte a orasului. A doua zi, toata lumea se trezeste dimineata devreme, pentru a porni in excursia ce duce la locatia marii aventuri.

Navigand pe ape repezi

Sa mergi cu barca pe ape repezi e o aventura ce poate avea loc in multe locatii din tara. Atat timp cat exista o apa curgatoare, cineva o sa mearga cu barca pe ea. Partea interesanta e sa gasesti raurile care te vor duce la extreme, fara sa te arunce prea departe. Ai grija, nu stii ce se poate intampla chiar inainte de nunta! Sub coordonarea unui expert in astfel de aventuri, baietii vaslesc, evita pericolele si se tin bine cand trec prin cataracte de gradul IV si V, toate acestea in timp ce vad minunate imagini de natura si viata salbatica. Pentru a spori aventura, grupul petrece prima noapte la un hotel cu pretentii din centrul orasului, iar cea de-a doua intr-o locatie rustica, inconjurata de natura. Acest lucru creeaza o combinatie intre distractie si aventura.

La pescuit


In grupuri de patru pana la sase persoane, baietii se iau la intrecere intr-un campionat privat de pescuit. Este o delectare dupa o saptamana agitata de indeplint diverse sarcini pentrununta. Unii au nu doar satisfactia luptei prin care aduc pestele trofeu, dar si dulcele gust al victoriei cand prind pestele cel mai mare si ii inving pe toti ceilalti din turneu. In timp ce toata lumea respira aer curat si se bucura de peisajele minuntate, expertii (capitani si echipaj) conduc echipa de baieti aventurieri la locurile cele mai bune pentru pescuit si ii invata cum sa prinda pestele gigant. Dupa o zi plina de pescuit, camaraderie si competitie, un bucatar "gateste prada".

Salturi din avion

Ce e mai frumos decat sa sari dintr-un avion, sa fii in cadere libera mai mult de un minut cu o viteza de 120 m/s si sa vezi in toate directiile la departare de mile? Si toate acestea impreuna cu cei mai apropiati prieteni ai tai! Dupa cateva sedinte de antrenament, toata lumea se ridica pana la 10.000 m si se pregateste sa sara. Inimile voastre bat sa iasa din piept, unii incearca sa se piarda la capatul randului si nivelul adrenalinei creste pe masura ce toti se "preling" din avion pe cerul liber. Odata ce reveniti teferi la sol, petrecerea incepe.

Indiferent ce tema a aventurii alegi, e important ca aceasta iesire sa fie mai degraba o "experienta" decat doar o excursie. Cea mai importanta parte a excursiei e sa te asiguri ca mirele se distreaza de minune. Asadar, daca esti cavaler de onoare, asigura-te ca pastrezi in minte "proaspete" interesele lui. Daca totul decurge conform planului, vei avea un sfarsit de saptamana reusit, bine organizat, plin de amintiri pentru tot restul vietii si poate si cu unele temeri depasite.