Idei de cadouri pentru femeile din viața ta

Idei de cadouri pentru femeile din viața ta

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricadouri
Ultima actualizareLuni 16 martie 2020
Vizualizari365

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zile de naștere, aniversări ale relației, luna femeilor sau pur și simplu o atenție fără vreun motiv anume - toate presupun un cadou deosebit pentru ea, femeia specială din viața ta. Găsirea cadoului perfect poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă nu ești atent la detalii.

Nicio grijă, însă! Vei găsi cu siguranță cadoul perfect doar punând imaginația la încercare. Ce știi despre femeia căreia vrei să-i oferi darul? În ce relație te afli cu ea și, mai ales, care îți este bugetul? Acestea sunt întrebările la care trebuie să răspunzi înainte să mergi la cumpărături. Cadouri pentru iubită, soție, mamă, prietenă sau colegă de serviciu - ce alegi?

Primul aspect este să cumperi ce consideri că le-ar plăcea lor, nu ce-ți place ție. Iată câteva idei de cadouri pe care le poți oferi femeilor din viața ta:

Produse cosmetice și de înfrumusețare


Acest tip de cadouri se fac în general între femei. Prietenei tale foarte bune i-a plăcut o paletă de farduri, un ruj nou sau un spray de păr? Ei bine, astfel de cadouri se încadrează în categoria celor utile și se fac doar dacă relația dintre cele două persoane este extrem de apropiată. Și bărbații pot oferi genul acesta de cadou, doar în situația în care știu exact ce tip de produse folosesc iubitele sau soțiile. Un set de cosmetice va fi întotdeauna binevenit pentru ea. Ai grijă să nu faci experimente! Mergi la sigur cu brandurile pe care știi deja că le folosește.

Bijuterii și ceasuri


Bijuteriile sunt considerate a fi cele mai bune prietene ale femeilor, astfel încât îi poți oferi în dar un ceas sau un colier fin, potrivit pentru ultima rochie pe care și-a cumpărat-o. Tot ce trebuie să faci este să acorzi puțină atenție obiectelor pe care le deține deja și să te lași inspirat. Nu-i lua ceva identic, mergi mai departe și vino cu o idee inedită. O bijuterie nu va da niciodată greș în materie de cadouri pentru femei. Dacă cea care va primi cadoul tău are un stil casual, ușor sport, optează pentru un ceas cu curea din piele sau din material textil, în detrimentul uneia metalice. Adaptează cadoul în funcție de personalitatea ei!

Parfumuri, dacă îți este foarte apropiată

O știi de-o viață, o cunoști foarte bine și îi simți aroma de la depărtare? Dacă te afli în pană de idei și vrei să-i iei un cadou, mergi la sigur! Oferă-i în dar parfumul preferat, eventual într-o ediție limitată, sau un set complet cu mirosul pe care ea îl adoră. Va fi cu siguranță impresionată!

Haine, dacă îi știi gusturile și mărimea

Nu știi ce să-I oferi în dar? Caută un tricou haios, o bluză în stilul ei sau o eșarfă în culorile preferate. Vei demonstra cât de bine o cunoști, iar ea se va bucura ori de câte ori va îmbrăca acel cadou primit de la tine. Dacă știi că are în garderobă mai multe bluze de damă elegante, atunci încă una asemănătoare îi va fi de folos. Important e să nu dai greș cu mărimea. În situația în care nu știi acest amănunt și vrei totuși să cumperi un obiect vestimentar, o eșarfă, o pereche de mănuși din piele sau o curea de calitate pot salva situația.

Accesorii pentru casă

Adoră să-și decoreze casa și cumpără mereu obiecte de decor? Atunci o ramă foto personalizată, perne, o lenjerie de pat cu motivele florale preferate și chiar un tablou sugestiv pot deveni cadoul perfect. Asigură-te că ceea ce cumperi este de calitate și se încadrează în designul interior al casei sale.

Vouchere în magazinul preferat

Ești în pană de idei și ai nevoie rapid de un cadou pentru ea, fie că e prietenă, iubită sau colegă? Un voucher în magazinul preferat salvează situația. Poate fi de cosmetice, de haine sau chiar un salon de înfrumusețare. Se va bucura să-și aleagă singură darul.

Orice ai alege să dăruiești, fă-o din suflet și ține cont de gusturile persoanei care îl va primi. Nu alege niciodată ce îți place ție, ci ceea ce crezi că o va face fericită pe ea, fie că e vorba de mamă, iubită, soție, colegă sau soră.

Sursă foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/adult-celebrare-concentrare-dragoste-264797/