Husa pentru telefon: top 6 beneficii esențiale

Husa pentru telefon: top 6 beneficii esențiale

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihuse telefoane
Ultima actualizareVineri 9 aprilie 2021
Vizualizari311

Voteaza & Distribuie

Descriere

Husele pentru telefonul mobil oferă protecția de care are nevoie pentru ca tu să te bucuri de el pentru o perioadă lungă de timp. Totodată, alegerea unei huse pune în evidență personalitatea și gusturile tale. Există numeroase modele de huse pe piață, fiecare având mărimi și design diferit. Consultă lista următoare pentru a afla care sunt tipurile de huse, alături de beneficiile acestora!

Husele trebuie să fie compatibile Indiferent de tipul de husă ales, este foarte important să fie compatibilă cu modelul telefonului. De pildă, o husă pentru Huawei Mate 40 Pro va fi potrivită doar pentru acest device, nefiind compatibilă pentru alte modele din gama Huawei. Acest exemplu se aplică pentru toate colecțiile de telefoane mobile.

Husele protejează telefonul

Husele și foliile de protecție pentru display și camera principală și cea frontală au scopul de a proteja telefonul mobil de zgârieturi sau căzături. În funcție de gradul de siguranță pe care-l oferă, acestea pot proteja doar o parte a device-ului sau întreg dispozitivul.

  • Husele de tip carcasă protejează doar spatele telefonului, ecranul fiind vulnerabil fără o folie.
  • Husele de tip book au asemeni numelui, un aspect de copertă pentru carte. Ele protejează telefonul în întregime și vin dotate cu prindere laterală din silicon sau plastic.
  • Husele pouch oferă un grad mare de siguranță deoarece apără fiecare parte a telefonului. Aceasta poate fi prinsă de curea sau transportată în buzunar sau geantă.
  • Husele de tip flip au grijă de toate părțile telefonului mobil. Acestea au un sistem diferit de deschidere-închidere, prinderea realizându-se deasupra device-ului.
  • Husele 360 sunt cele mai populare accesorii GSM deoarece au trei părți componente: carcasă pentru spate, carcasă frontală și laterală și folie de protecție. Ele oferă un grad ridicat de siguranță pentru telefon.
  • Husele de tip banderolă sunt potrivite pentru persoanele care fac jogging sau alte activități sportive.

Husele oferă aderență

Un alt beneficiu al huselor este gradul sporit de aderență. De cele mai multe ori, telefoanele mobile alunecă de pe diferite suprafețe, în special cele înclinate și adesea chiar din mână. Husele protejează telefoanele împotriva alunecării deoarece sunt aderente. Cu atât mai mult, acestea diminuează impactul în cazul unui șoc mecanic.

Husele oferă funcționalitate

Alături de surplusul de protecție oferit pentru siguranța telefonului tău. Unele modele de huse au buzunare în care poți depozita hârtii de dimensiuni mici, bilete, bancnote sau cardurile de transport comun sau bancare. Husele pun în evidență personalitatea ta Deoarece există numeroase modele de huse cu design prefabricat, cât și modele handmade, acesta sunt potrivite pentru fiecare persoană în parte. De exemplu, dacă îți place arta vizuală, găsești huse cu modele realizate după picturile celebre.

Dacă ești un iubitor de animale, poți achiziționa o husă cu o pisică, un câine, un animal sălbatic sau poți achiziționa un model la comandă direct cu animalul tău de companie.

Husele sunt fabricate din diferite materiale

Husele oferă grade diferite de protecție în funcție de materialul din care sunt concepute. Indiferent de produsul ales, acesta va putea fi achiziționat în diferite stiluri de design și culori.

  • Plasticul este unul dintre materialele cel mai des folosite în fabricarea huselor. El oferă rezistență și durabilitate mare.
  • Siliconul este un material maleabil și plăcut la atingere. Are o aderentă și rezistentă mare.
  • Pielea naturală dă telefonului un aspect elegant și sofisticat. Majoritatea huselor de piele au spațiu de depozitare pentru bani sau carduri.
  • Metalul, sau husele tip armor, oferă telefonului un aspect impunător, cât și o protecție sporită împotriva șocurilor.

Husele oferă mobilelor siguranță și personalitate. Alege produsul potrivit pentru modelul telefonului și pentru stilul tău aparte. Călătorește, capturează amintiri, ascultă muzică, discută cu prietenii și familia de pe telefonul tău protejat cu o husă compatibilă și calitativă!