Grupul rock Loud Inc. debutează pe TV cu o piesă în germană

Grupul rock Loud Inc. debutează pe TV cu o piesă în germană

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMuzica
Ultima actualizareMarti 15 octombrie 2019
Vizualizari564

Voteaza & Distribuie

Descriere

După mai puțin de un an de la primul concert, Loud Inc. lansează videoclipul piesei Allein unter Allen. Declarându-se fideli conceptului Loud and Proud, trio-ul a înregistrat piesa omonimă în format live, într-o singură repriză, în cadrul primului concert susținut de trupă.

“Allein unter Allen e o poveste personală despre muzică și demoni, dar și o întrebare retorică despre relații și singurătate”, declară Horațiu Ghibu, chitaristul și vocalistul grupului.

Piesa a fost captată audio de către Dan Albu, în clubul Quantic din București; Alex Ispas s-a ocupat de mix și master; Horia Cucută și Alex Sanda semnează înregistrarea video, și tot Horia Cucută a realizat montajul. Recent, Loud Inc. au fost invitații lui Răzvan “Hefe” în cadrul Alternative Hour de pe Music Channel, emisiune care a marcat premiera TV a clipului.

Loud Inc. este un power trio care combină rock'n'roll, new wave, punk şi alternative rock în încercarea de a readuce muzica acolo unde a început totul: live, pe scenă. Remarcându-se prin show-urile energice, care mixează ritmuri contagioase cu exotismul contrabasului electric, trupa a cântat în concerte de club alături de Luna Amară, Grimus, Bucium sau The Amsterdams, și a urcat pe scenele unor festivaluri precum Iubim2Roți, Stonebird sau Slowride Transalpina Fest.