Green Lantern 3D: Protectorul Universului

Green Lantern 3D: Protectorul Universului

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriMichael Green, Peter Sarsgaard, Ryan Reynolds
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari908

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Green Lantern 3D
An: 2011
Durata: 105 minute
Regia: Martin Campbell
Scris de: Greg Berlanti, Michael Green
Actori: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard
Gen: Actiune, Crima, Science Fiction

Green Lantern Corps este un grup restrans de razboinici intergalactici care mentin ordinea si armonia in Univers. Fiecare membru al grupului are cate un inel verde cu puteri supranaturale. In momentul in care razboinicul Abin Sur este ranit si stie ca va muri pe Pamant, cere inelului sa-i gaseasca un om capabil si de incredere care sa-l inlocuiasca in lupta.

Alesul este Hal Jordan, pilot de incercari pe care il considera demn sa-i transmita mai departe secretele grupului Green Lantern. Hal Jordan (Ryan Reynolds) devine astfel primul pamantean  membru in Green Lantern Corps. Este sprijinit in demersul sau de Carol Ferris (Blake Lively), pilot si ea, de care a fost indragostit inca din copilarie. 

Mentorul sau este Sinestro, care il initiaza in tainele luptei pe care razboinicii o duc impotriva lui Parallax, poate cel mai puternic si de temut dusman de pana acum. Avantajul lui Hal Jordan este ca are o calitate pe care ceilalti luptatori nu o au, si anume umanitatea, acest lucru, insa, aducandu-i o povara imensa: soarta Terrei si a Universului va sta pe umerii lui.