Gnomeo si Julieta

Gnomeo si Julieta

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriKelly Asbury, Maggie Smith, Mark Burton
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1104

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Gnomeo and Juliet
An: 2011
Durata: 103 minute
Regia: Kelly Asbury
Scris de: Kelly Asbury, Mark Burton
Actori: James McAvoy, Emily Blunt, Maggie Smith
Gen: Animatie, Aventura, Comedie

Gnomeo si Julieta reia cea mai cunoscuta poveste de dragoste din toate timpurile, insa protagonistii sunt... pitici de gradina.

Doi vecini irascibili, care traiesc in case diametral opuse, se dusmanesc de moarte. Insa filmul nu este despre ei, ci despre micile creaturi care le decoreaza peluzele si despre vechea rivalitate ce dainuie si intre ei.

Cateva personaje pastreaza numele din povestea originala, insa cateva sunt modificate, cum ar fi Lady Blueberry (Maggie Smith), Lord Redbrick (Michael Caine) si Bill Shakespeare (Patrick Stewart) – bardul insusi isi face aparitia printre pitici.

Povestea se centreaza pe iubirea si jocul inselator dintre Gnomeo (James McAvoy) si Julieta (Emily Blunt), care se intalnesc intamplator, iar soarta le ascunde identitatea suficient de mult pentru ca cei doi sa se indragosteasca unul de altul la prima vedere. Fiecare este ingrozit cand descopera ca celalalt este un membru al familiei dusmane, dar ambii se lanseaza imediat in misiunea de a-si convinge rudele de inutilitatea razboiului dintre ei.