Ghid de cautare servicii de web hosting

Detalii

CategoriiIT
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari726

Voteaza & Distribuie

DescriereO mulțime de oameni nu-și dau seama ca informațiile de pe un site au nevoie de un loc pentru a fi stocate la prima vizita. Acest lucru va poate ajuta sa ințelegeți ce este web hosting-ul. Exista o mulțime de tipuri de servicii de gazduire web, de aceea este important sa se ințeleaga diferențele. In acest articol, vom da cateva sfaturi proprietarilor de situri cu privire la web hosting.


Selectați un web hosting care are intreruperi rare. Companiile de gazduire web care sufera de nefuncționari semnificative, dar intotdeauna par sa aiba un motiv pentru downtime nu ar trebui sa fie considerate de incredere. Este evident ca nu exista planuri pentru a se evita sau a reduce timpul de nefuncționare. Intreruperile frecvente semnifica o afacere neprofesionala. Nu faceti angajamente cu aceste tip de companii.


Asigurați-va ca inregistrati numele de domeniu separat de serviciul de gazduire web. In cazul in care serviciul se inchide, sau ai conflicte cu compania, veti deține in continuare propriul nume de domeniu și puteti schimba doar serviciul de gazduire.


Ești tentat sa alegi intre un serviciu gratuit de gazduire și unul cu bani? Trebuie sa stii ca multe din serviciile de hosting gratuit nu au servicii de backup si orice s-ar intampla cu situl tau e ca si pierdut continutul, informatia, structura,totul. In acest caz ai cam ceea ce ai platit. Odata disparut nu veti avea noroc sa obtineti ceva inapoi de la compania de gazduire.


Gasiti un serviciu de hosting cu spațiu suficient pentru a permite site-ul dvs. sa creasca. O singura pagina HTML necesita un spatiu foarte mic, dar imaginile și clipurile video necesita spatiu considerabil. Asigurați-va ca aveți acces la cel puțin 100 MB de stocare, care ar trebui sa va permita sufficient spatiu,sa va permita sa creasca și sa se dezvolte site-ul dumneavoastra.


Pachetele de gazduire sunt facute in functie de cat de mult traffic primeste situl dvs, atat ca si capacitate de stocare cat si ca pret. E bines a intrebati inainte cam care ar fi valoarea facturii deoarece unii furnizori au o taxa fixa in functie de traffic iar altii taxeaza in functie de utilizarea lunara.


Multe servicii de gazduire cer sa va faceti salvarea datelor. Este vital sa faceti acest lucru deoarece se pot pierde datele daca se intampla ceva cu serverul unde este gazduita informatia. Astfel, ai oricand acces la propriile informatii in orice situatie in care serverul are o problema.


Daca aveti un site ganditi-va ca el este important pentru orice companie care ofera web hosting si din aceasta perspectiva cautati cel mai bun serviciu de gazduire. Puteti achizitiona gazduire oriunde cu preturi cuprinse intre 2 si 60 $ pe luna. Preturile mai mari nu inseamna intotdeauna un serviciu mai de incredere.


Acestea sunt cateva aspect ce merita luate in considerare atunci cand aveti nevoie sa un serviciu de gazduire web si trebuie sa faceti o alegere din multitudinea de oferte din acest domeniu.