Folia Stretch - De ce este avantajoasa pentru mediile industriale si de unde se poate achizitiona?

Folia Stretch - De ce este avantajoasa pentru mediile industriale si de unde se poate achizitiona?

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 30 iunie 2020
Vizualizari206

Voteaza & Distribuie

Descriere

Companiile si in general mediile de activitate cu profil industrial au depins dintotdeauna de tehnologie si de avansarile acesteia datorita faptului ca eficienta este un lucru cu o importanta de incontestat, mai ales astazi, cand nevoile fiecaruia dintre noi se inmultesc. Companiile industriale au cautat si au investit sume destul de insemnate de bani in tehnologie, astfel incat sa se poata bucura de cat mai multa eficienta pe deoparte, dar in acelasi timp sa ofere si medii de lucru cat mai sigure pentru prorpii angajati.

Daca vorbim strict despre depozite, cu siguranta fiecare dintre noi suntem constienti de faptul ca in cadrul acestora au loc o serie de activitati, care nu presupun doar depozitarea marfurilor, ci si manipularea in conditii cat mai sigure a acesteia. Pastrarea integritatii marfurilor este un lucru care depinde in cea mai mare parte de modul in care compania cu pricina depoziteasa si pastreaza marfurile in cadrul depozitelor proprii. Desigur, in ecuatie vor intra mereu si conditiile de mediu mai putin favorabile, asupra carora nu se poate interveni in mod direct nicicum.

O modalitate foarte practica pentru a pastra cat mai bine marfurile este aceea de a le infolia cu ajutorul unor folii de protectie, special concepute pentru industrie si anume celebra folie stretch. Desi nu reprezinta o invesntie tocmai noua avand in vedere ca aceasta se foloseste deja cu succes de cativa ani pretutindeni in lume. Putem insa spune faptul ca aceasta a revolutionat insa modul in care pot fi pastrate si transportante marfurile. Daca nu ai aflat inca despre folia stretch, iata cateva motive pentru care acest tip de folie este unul foarte avantajos si practic pentru pastrarea marfurilor in cadrul depozitelor industriale si nu numai.

Folia stretch fereste marfurile de actiunea conditiilor de mediu nepotrivite

In cadrul depozitelor de cele mai multe ori putem intali in mod comun conditii de mediu mai putin favorabile precum umezeala, praf, temperaturi extreme sau alte conditii care pot duce cu usurinta la compromiterea marfurilor. Folia stretch reprezinta in acest sens o alegere cat se poate de inspirata avand in vedere ca aceasat este cea care pote tine la distanta aceste conditii de mediu, astfel marfa va putea fi depozitata chiar si in afara depozitelor.

Folia stretch asigura o mai buna stabilitate produselor de pe paleti

Unul dintre avantajele majore ale foliei stretch reiese din faptul ca aceasta copiaza foarte bine forma produselor, astfel ca ofera o foarte buan stabilitate produselor pe paleti. Acest lucru este important mai ales in situatia in care vorbim despre transport, acolo unde stabilitatea produselor transportate pe paleti este un aspect deosebit de important. Infoliate corespunzator insa, vei putea uita de orice fel de riscuri in ceea ce priveste transportarea in conditii de siguranta a marfurilor.

De unde o putem achizitiona?

In prezent exista numeroase magazine online create special pentru a oferi solutii pentru mediile industriale, astfel ca un punct foarte bun de plecare este desigur Internetul. Folia stretch are un pret de achizitie foarte avantajos, astfel ca nu te vei constrange nicidecum financiar daca vei opta pentru o astfel de protectie suplimentara pentru marfurile proprii.