Filme ce vor rula in 2011

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3332

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iata o lista a celor mai asteptate filme din 2011, a caror trailere ruleaza deja in cinematografe.Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea II)


Prima parte a acestui film a avut parte de multe aprecieri si premii, iar ultima are rolul de a surprinde fanii cu si mai multe magie. Daca deja ati citit cartea, atunci imaginatia dumneavoastra poate prinde viata. Daca nu ati citit-o inca, atunci nu aveti nici o idee despre ceea ce J.K. Rowling v-a pregatit.


Data lansarii: 15 iulie 2011 (USA)
Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom


"Sa faci ceva special trebuie sa crezi ca este special..." . A doua parte a filmului este la fel de buna ca si prima. Indragitul Po, Marele Razboinic al Dragonului, se va invarti cu burta sa mare pentru a face miscari de kung fu. Probabil toti asteptam sa-l revedem pe grasutul urs panda din nou in actiune.


Data lansarii: 27 mai 2011 (USA)

Hangover 2 (Marea mahmureala 2)


Hangover (Marea mahmureala) a fost poate cea mai buna comedie a anului 2009. Nici macar o scena din film nu a fost criticata si, din aceasta cauza, Hangover 2 poate fi inclus in lista celor mai asteptate filme ale lui 2011.


Data lansarii: 26 mai 2011 (USA)

Transformers: Dark of the Moon (Transformers 3)


Daca v-au placut primele doua parti ale filmului, atunci neaparat sa nu pierdeti si cea de-a treia parte a bataliei futuristice dintre "Autoboti" si "Decepticoni".


Data lansarii: 1 iulie 2011 (USA)

Scream 4


Cu toate ca vor aparea si alte filme horror in 2011, Sream 4 trebuie mentionat. Nu este recomandat sa il vedeti cand sunteti singuri, nu se stie nicioadata ce poate sa iasa de sub pat!


Data lansarii 15 aprilie 2011 (USA)