Fii cea mai buna versiune a ta, cu ajutorul unor bratari de aromaterapie!

Detalii

CategoriiRegional
Taguribijuterii, bratari
Ultima actualizareVineri 10 decembrie 2021
Vizualizari60

Voteaza & Distribuie

Descriere

Putine bijuterii sunt capabile sa te ajute pe atat de multe planuri ca diferitele modele de bratari de aromaterapie. Pe langa faptul ca iti confera un plus de stil si le poti asorta oricarei tinute, ele utilizeaza puterea uleiurilor esentiale pentru a indeparta stresul si a-ti schimba in bine starea de spirit. In plus, folosesc simboluri cu o puternica incarcatura pozitiva.

Aromele care iti pot schimba viata

Principala explicatie a efectelor benefice exercitate de bratari aromaterapie este reprezentata de folosirea uleiurilor esentiale. Dincolo de faptul ca miros excelent, este dovedit stiintific ca reduc semnificativ stresul, trateaza infectiile fungice si te ajuta sa dormi mai bine.

Uleiurile esentiale folosite pentru bratari aromaterapie sunt, de fapt, extractii concentrate din diferite plante. In urma unui proces cunoscut sub numele de distilare, „esenta“ unei plante capata forma lichida si poate fi folosita in diferite scopuri medicinale si recreative. Prin inhalare, membrana olfactiva trimite instant informatia la creier, adevaratul „turn de control“ al vietilor noastre.

Pentru a obtine efecte benefice maxime, nu este nevoie sa faci ceva complicat. Atunci cand cumperi bratari aromaterapie, le vei primi insotite de 8 paduri de fetru de diferite culori, care pot fi asortate la mai multe tinute, dar au si un important rol terapeutic.

Mai intai, bratara trebuie deschisa pe una din laturile sale. Apoi se introduce unul din cele 8 discuri de fetru, se pun una pana la trei picaturi de ulei esential pe material si se inchide magnetic bijuteria. In functie de uleiul pe care il alegi, te vei putea bucura de o aroma placuta, cu efecte benefice multiple, timp de 12 pana la 24 de ore.

Puterea si semnificatia simbolurilor utilizate

Fiecare model de bratari aromaterapie te ajuta, pe langa influentele benefice ale uleiurilor esentiale, si prin intermediul simbolurilor sacre care apar pe medalion. Acestea au semnificatii foarte puternice, cele mai importante dintre ele fiind urmatoarele:

• Copacul vietii este cunoscut si pretuit in mai multe traditii spirituale. In lumea crestina, aceasta era denumirea unuia dintre cei mai importanti pomi din Gradina Paradisului pamantesc, iar cei care mancau din fructele lui dobandeau imediat viata vesnica. In multe alte traditii este imaginat ca un arbore urias, ale carui radacini ajung in centrul pamantului, in timp ce ramurile cele mai inalte ating cerul. Datorita acestui fapt, este capabil sa ofere ajutor atat in problemele cele mai concrete ale vietii, precum cele legate de planul material si de prosperitate, cat si in chestiuni de natura spirituala, dezvoltand intuitia si intelegerea;

• Diferite modele de mandale apar de asemenea pe medalioanele care fac parte din bratari aromaterapie. O mandala este un desen complex, dar foarte armonios, de regula in forma de cerc, despre care se considera ca este o reprezentare in miniatura a intregului univers. Aceste simboluri recreeaza armonia si echilibrul interior, aduc o stare de liniste si permit o dezvoltare personala armonioasa, care il ajuta pe purtator sa atraga succesul in toate domeniile.

Viziteaza magazinul online Ezera.ro si alege modelele care ti se potrivesc! Astfel, vei beneficia in egala masura de puterea uleiurilor esentiale si de cea a simbolurilor sacre, pentru a deveni cea mai buna versiune a ta!

Sursa foto: ezera.ro