Faster (Iute ca glontul)

Faster (Iute ca glontul)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriGeorge Tillman Jr., Joe Gayton, Maggie Grace, Tony Gayton
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1204

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Faster
An: 2010
Durata: 104 minute
Regia: George Tillman Jr.
Scris de: Tony Gayton, Joe Gayton
Actori: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Maggie Grace
Gen: Actiune, Crima, Drama

Cei 10 ani de detentie il determina pe Driver (Dwayne Johnson) sa traiasca intr-un singur sens, acela de a razbuna moartea fratelui său. Acesta a fost ucis intr-un jaf de banca fara succes, iar Driver a ajuns in inchisoare.

Iesit de dupa gratii, Driver işi intocmeste o listă de ţinte, dorind cu orice pret sa-si atinga scopul. Insa il urmaresc doi oameni – un poliţist bătrân (Billy Bob Thornton) care mai are putin pana sa devina pensionar şi un tânăr pistolar egocentric (Oliver Jackson-Cohen), un artist al asasinatelor, care il considera pe Driver un inamic pe măsură.

Misiunea se dovedeste o cursă pentru moarte pe parcursul căreia misterul ce ascunde moartea fratelui lui devine tot mai adanc. Apar din ce in ce mai multe detalii care ridica semne de intrebare asupra listei de suspecti a lui Driver in sensul ca pot exista scapari.

Faster (Iute ca otelul) are o distributie de exceptie: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, debutantul Oliver Jackson-Cohen, Carla Gugino, Maggie Grace şi Moon Bloodgood.