Farul singuratic

Farul singuratic

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRichard Dreyfuss
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari821

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Lightkeepers
An: 2010
Regia: Daniel Adams
Scris de: Daniel Adams
Actori: Richard Dreyfuss, Bruce Dern
Gen: Comedie

Seth Atkins (Richard Dreyfuss) este un ingrijitor al farului Eastham Light in anul 1912. Este o munca singuratica, dar lui ii place acest gen de singuratate. Insa, asistentul lui Seth nu mai tolereaza atitudinea şi comportamentul lui fata de femei. Dupa parerea unora, asistentul lui Seth va pleca şi acesta va ramane singur sa aiba grija de far. Dupa cateva zile, un tanar misterios, pe nume John Brown (Tom Wisdom) este desemnat sa ii fie asistent lui Seth. Si el este un barbat care uraste femeile.

Cei doi incep sa depene amintiri si prin flashback-uri explica de ce urasc femeile: John Brown a fost inselat de prietena lui, dupa care l-a parasit. Seth si-a parasit sotia din cauza comportamentului ei. Prin urmare, cei doi decid sa nu mai permita accesul femeilor in far.

Dupa cateva zile, Ruth Graham (Mamie Gummer) şi menajera ei, Bascom (Blythe Danner), vin sa locuiasca in singura cladire a farului. John incepe sa petreaca ceva timp cu Ruth in fiecare zi. Cand Seth o intalneste pe menajera lui Ruth, e socat sa vada ca aceasta este chiar sotia lui, Emeline. Seth si Emeline pastreaza secretul despre relatia lor. Dupa un timp cei dor se vor pune de acord sa-si rezolve problemele.