Falken Euroall Season AS210

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurianvelope auto
Ultima actualizareVineri 22 ianuarie 2021
Vizualizari253

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate. Printre acestea se numără și FALKEN.

Cu o experiență de mai bine de un secol în industria anvelopelor, grupul japonez Sumitomo Rubber Industries, clasat în prezent pe locul 5 în topul primiilor 10 producători de anvelope pe plan mondial, lansează în anul 1983 brand-ul FALKEN în Japonia. Bucurându-se de un real success, în anul 1988 are loc lansarea mărcii pe piața europeană, strategie care a ajutat la creșterea notorietății brandului și la dezvoltarea sa pe plan internațional.

Anvelopele performante sunt rulate frecvent în etapele cursei de anduranță de 24 de ore de la Nurburgring. FALKEN are la activ mai bine de 20 de ani consecutivi de când ia parte la cursa de anduranță de 24 de ore desfășurată la Nurburgring, aspect care a ajutat la dezvoltarea tehnologiilor inovatoare prezente in modelele de vârf ale mărcii.

Printre modele recunoscute ale mărcii se numără și EUROALL SEASON AS 210.

FALKEN Euroall Season AS210 este o anvelopă all season versatilă care oferă niveluri optime de confort, siguranță și performanță, indiferent de sezon. Modelul AS210 reprezintă compromisul ideal dintre o compoziție de vară, perfect adaptată pentru temperaturile crescute din sezonul estival și o compoziția de iarnă, care face față cu brio temperaturilor mai mici de 7 grade C.

Disponibil într-o gamă largă de 77 de dimensiuni cu indici de viteză T, H sau V, Falken Euroall Season AS210 a fost selectată de catre Mercedes-Benz ca echipare din fabrică pentru clasa G. Indiferent de dimensiune, FALKEN AS210 dispune de marcajul M+S si fulgul de nea.

Designul direcțional al benzii de rulare dispus „in V”, asigură o performanță sporită pe suprafețe ude, lichidele fiind dispersate eficient, riscul de acvaplanare fiind redus. Adâncimea variabilă a mini-canelurilor asigură o manevrabilitate optimă și distanțe de frânare mai scurte, în orice condiții meteorologice. De asemenea, sarcina este distribuită uniform pe întreaga zonă de contact favorizând uzura uniformă și prelungind astfel durata de exploatare a anvelopei.

Poziționarea multidirecțională a lamelelor aderente dispuse transversal pe blocurile solide prezente pe banda de rulare, asigură o tracțiune bună, facilitând adaptarea la orice condiții de drum. În plus, pe zăpadă, aceste lamele aderente au o foarte bună capacitate de prindere, aducând un plus semnificativ în materie de tractiune și stabilitate.

FALKEN – 5 ani garanție

Clienții care aleg Falken vor beneficia acum de asigurarea suplimentară a unei garanții de cinci ani la toată gama de anvelope destinate autoturismelor de pasageri, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și camioane. Această garanție extensivă acoperă chiar și anvelopele Falken OE montate în fabrică.

Compușii optimizați din compoziția anvelopei utilizează tehnologia 4D-Nano de ultimă generație, facilitând astfel performanțe de top pe carosabil ud și un consum redus de carburant. Grație acestor optimizări și durata de viața a pneului este extinsă.

Descoperă întreaga gamă de anvelope FALKEN direct pe janta.ro Încearcă experiența JANTA.RO - cel mai simplu și facil mod de a-ți echipa mașina pentru iarnă!