Eyes Wide Open

Eyes Wide Open

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHaim Tabakman, Ran Danker, Tinkerbell, Tzahi Grad, Zohar Strauss
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari683

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Eyes Wide Open
An: 2009
Durata: 91 minute
Regia: Haim Tabakman
Scris de: Merav Doster
Actori: Ran Danker, Tzahi Grad, Ravit Rozen, Zohar Strauss, Tinkerbell
Gen: Drama

Un om care isi redescopera o parte a fiintei lui pe care a tinut-o ascunsa timp de ani de zile trebuie sa decida intre dragoste, loialitate si credinta. Aaron (Zohar Strauss) este un evreu ortodox, care are in jur de 30 de ani si lucreaza la macelaria deschisa de tatal sau.

Aaron este casatorit cu Rivka (Ravit Rozen) si au 4 fii, dar, adesea simte ca ceva lipseste din viata lui. Intr-o zi, un student yeshiva de 19 ani, Ezri (Ran Danker), se opreste la magazin, iar cand Aaron afla ca Ezri locuieste pe strada, ii ofera sansa sa devina ucenicul lui si ii da o camera.

Intre Aaron si Ezri se leaga rapid o prietenie, dar in timp, sentimentele lor devin mai profunde, iar in timpul unei bai comune cei doi isi dau frau liber dorintelor lor care au mocnit in fiecare. Aaron se trezeste sfasiat intre loialitatea fata de familia sa si dragostea in continua crestere pentru Ezri, iar dilema lui se accentueaza si mai mult atunci cand rabinul Vaisben (Tzahi Grad) ii cere sa i se alature in grupul “Politiei Puritatii”, care face vizite amenintatoare celor pacatosi.