Evitarea incendiilor in concediu

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari549

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odata cu venirea verii, au inceput si concediile. De cele mai multe ori, oamenii aleg sa isi petreaca zilele libere departe de oras, in locuri mai linistite si mai placute. Una dintre putinele griji care ne pot umbri bucuria unei vacante este legata de siguranta casei. Mai exact: pericolul unui incendiu.


De multe ori, cand ajungem la destinatie ne dam seama ca nu mai stim daca am stins televizorul, daca am oprit lumina in baie, daca aragazul mai mergea inca in momentul in care am incuiat usa. NEI Fire va ofera cateva sfaturi pentru ca astfel de griji sa nu isi mai faca loc in vacanta dumneavoastra.


In primul rand, este foarte util sa faceti o lista cu toate lucrurile pe care doriti sa le verificati inainte de a pleca. Asigurati-va ca aveti aceasta lista scrisa cu doua zile inainte de plecare, intrucat se poate sa fi uitat sa notati ceva prima data, dar veti avea timp sa va aduceti aminte. Astfel, cu o ora inainte de plecare, puteti incepe verificarile, bifand pe rand lucrurile rezolvate. Este o metoda simpla prin care va asigurati ca nu uitati nimic.


O alta solutie este sa instalati un sistem de alarma la incendiu si, eventual, un sistem de stingere a focului. Acestea se vor dovedi foarte utile nu doar in concendiu, ci in tot timpul anului, protejandu-va bunurile din locuinta sapte zile din sapte.


Ca ultima varianta la care puteti recurge este sa rugati o ruda sau un prieten foarte apropiat sa verifice daca este totul in regula in perioada in care sunteti plecat. Mai mult, acesta se poate ocupa si de plantele dumneavoastra, daca lipsiti mai mult timp.


Concendiul este perioada anului pe care o asteapta toata lumea. Pentru a nu lasa grijile legate de siguranta sa va umbreasca bucuria unor zile linistite departe de casa, luati din timp masuri pentru a evita un potential incendiu.


Pentru vacante linistite, conteaza pe NEI!
Informatii suplimentare pot fi gasite http://www.neiholding.ro