Eurosurvey - sprijin real in eficientizarea si modernizarea cladirilor

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriConstructii
Ultima actualizareVineri 29 iulie 2022
Vizualizari344

Voteaza & Distribuie

Descriere

Utilizarea laserului 3D in proiectele de constructii este un procedeu inovativ cu o precizie superioara fata de metodele clasice. Eficienta de care da dovada face tot mai multi arhitecti, proiectanti si nu numai sa o utilizeze in tot mai multe etape de lucru, economisind timp si resurse financiare semnificative. Echipa Eurosurvey vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta avantajoasa in ceea ce priveste serviciile de scanare 3D la care puteti apela de fiecare data cand intentionati sa demarati un nou proiect de constructii sau sa aduceti modificari la unul deja existent: https://eurosurvey.ro/scanare-laser-3d/

Ce face scanarea 3D sa fie atat de apreciata?

Este o abordare prin intermediul careia munca specialistilor poate fi semnificativ simplificata, in timp ce rezultatele care se pot obtine in urma utilizarii ei sunt multiple si impresionante. In primul rand, ajuta arhitectul sau proiectantul sa aiba o imagine ampla asupra proiectului De asemenea, poate determina cu exactitate geometria, pozitia, grosimea, verticalitatea peretilor existenti, fiind utila in realizarea releveelor, sectiunilor transversale, fatade, model digital al terenului (DTM).

In ceea ce priveste reamenajarea sau renovarea fatadei unei cladiri, prin scanare laser 3D se va putea determina cu exactitate suprafata de lucru, cat si zonele degradate. Este recomandat sa se utilizeze cu precadere in cazul monumentelor istorice carora orice modificare neconforma le-ar putea aduce prejudicii de valoare.

Un alt avantaj a scanarii laser 3D este reprezentat de eventualele reamenajari interioare. Puteti obtine o proiectie intocmai a incaperii in lucru, unde puteti efectua toate modificarile dorite astfel incat sa puteti ajunge la formula dorita. Mutarea mobilierului, repozitionarea elementelor principale precum ferestre, usi sau stalpi de rezistenta, reproiectarea instalatiilor, toate acestea vor putea fi efectuate mult mai usor daca aveti un plan de lucru tridimensional.

De ce sa alegeti Eurosurvey?

Desi exista tot mai multe firme care incep sa furnizeze astfel de servicii, Eurosurvey ramane in fruntea preferintelor datorita experientei, echipamentului performant si livrabilelor oferite. Zeci de proiecte de mare amploare finalizate cu succes – hoteluri, vile, cinematografe, monumente istorice complexe importante au fost realizate la nivelul la care sunt astazi datorita proiectiilor pe care le-am realizat.

Costuri personalizate – nu solicitam o suma standard pentru toate serviciile pe care le prestam, ci calculam in functie de parametrii specifici.