Estetica eleganta si durabilitatea - avantajele tablei zincate cutate

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguritabla cutata
Ultima actualizareMiercuri 9 octombrie 2019
Vizualizari758

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tabla zincata cutata are o serie de trasaturi specifice care au facut-o sa devina un material foarte apreciat in domeniul constructiilor. Intre acestea se regasesc performanta structurala,usurinta montajului si aspectul estetic placut. Gama de aplicatii este, de asemenea, variata: acoperisuri, fatade, garduri si porti, dar si confectii metalice portante, in domeniul constructiilor individuale si industriale.

Pentru a simplifica metoda de comanda si pentru a avea posibilitatea sa iti calculezi necesarul de tabla zincata cutata, H Metal a implementat o aplicatie usor de folosit. Utilizand acest calculator poti estima bugetul de care ai nevoie. Rezultatele acestei aplicatii sunt informative, calculul final va fi facut de un reprezentant de vanzari si poate fi diferit.

H Metal iti ofera beneficiulde a achizitiona tabla zincata cutata in foi de pana la 13 m lungime. Datorita faptului ca poti utiliza foaia de tabla intr-o singura bucata, vei obtine o rigidizare a constructiei. Raportat la tabla standard existenta pe piata vei elimina pierdeile in proportie de 20%.

Atunci cand trebuie sa alegi tipul de tabla zincata cutata (grosime si inaltime cuta) vei tine cont de destinatia constructii si de conditiile meteorologice caracteristice zonei respective. Zincarea otelului pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru a asigurara longevitate produselor metalurgice. Stratul de zinc actioneaza ca o bariera de sacrificiu, protejand metalul de baza aflat sub acesta.

Cutele materialului permit imbinarea foilor de tabla cu mare usurinta si intr-un mod eficient. Acest sistem special face ca apa sa nu se scurga pe la imbinarile tablei cutate zincate, lucru ce recomanda materialul pentru a fi utilizat la acoperisuri.

Despre H Metal S.R.L

Aniversam 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.

Pentru o oferta personalizata iti asteptam cererile la office@h-metal.ro.
Ne poti urmari pe pagina de Facebook: @HMetalRo