Este 888 sport o casă de pariuri bună?

Este 888 sport o casă de pariuri bună?

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareJoi 25 noiembrie 2021
Vizualizari325

Voteaza & Distribuie

Descriere

888sport este una dintre cele mai populare case de pariuri atât la nivel național, cât și internațional. Aceasta este una dintre cele mai vechi case de pariuri și s-a menținut în top datorită serviciilor pe care le oferă și a gamei variate de pariuri pe care o pune la dispoziția clienților săi. O să îți prezint cele mai importante avantaje pe care le ai atunci când alegi să pariezi la 888 sportși motivele pentru care sa completezi formular de creare cont 888sport.

1. Bonusul de bun venit
Majoritatea caselor de pariuri online oferă un bonus de bun venit noilor clienți. Aceste bonusuri pot fi sub formă de bani bonus, pariuri gratuite sau rotiri gratuite. Utilizatorii noi ai 888sport primesc un bonus sub formă de pariuri gratuite în valoare de 150 RON. Acest bonus este împărțit în 3 părți. Dacă alegi să deschizi un cont la 888sport vei primi la prima depunere 2 pariuri de 50 RON pe desktop și un pariu de 50 RON pe varianta de mobil. Ce trebuie să faci este să depui minim 50 RON și să folosești codul “150FB”. Apoi va trebui să plasezi un pariu de minim 50 RON pe un eveniment cu o cotă de minim 1.50.


2. Promoții constante
888sport oferă, pe lângă bonusul de bun venit, promoții constante. Cu siguranță acest aspect este un avantaj foarte mare deoarece îți sporesc șansele de câștig semnificativ. Una dintre cele mai populare promoții pe care o vei găsi la 888 sport se numește “Trăiește visul american”. Această promoție presupune plasarea unui pariu multiplu cu minim 5 selecții din sporturile americane cum ar fi baschet, fotbal, fotbal american, hochei pe gheață sau baseball. Dacă o singură selecție te scoate, atunci vei primi miza înapoi integral. Pentru a putea participa la această promoție trebuie să ai o miză de cel puțin de 20RON și fiecare dintre pariurile plasate pe bilet să aibă o cotă de minim 1.30.

3. 888 Club
888sport își apreciază clienții fideli și le oferă diferite beneficii în clubul 888. În cadrul clubului vei avea de îndeplinit anumite misiuni zilnic, în urma cărora vei fi recompensat cu monede de aur. Aceste monede de aur pot fi folosite pentru cumpărarea a diferite premii. Printre acestea se numără bani bonus la pariuri, bani bonus la cazino, bilete de turnee de poker sau tichete freeplay.

4. Oferta sportivă
Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei case de pariuri este oferta sportivă. La 888 sport vei găsi pariuri pe mai multe de 30 de discipline sportive. Pe lângă sporturile populare precum fotbal, tenis sau baschet, sunt oferite tipuri de pariuri și pe sporturile de nișă cum ar fi UFC/MMA, surfing, esports sau sporturile galice.

Dacă ne referim însă la sportul rege, află că vei găsi mai mult de 72.000 de pariuri pe acesta. De asemenea, pe fotbal vei găsi inclusiv tipuri de pariuri pe cornere, cartonașe, șuturi la poartă, posesia mingei și chiar penalty-uri sau autogoluri. 888sport nu stă deloc rău nici la sportul alb, unde vei putea paria pe turneele ITF, turneele Challenger sau pe turneele Grand Slam.