diMANSIONS Hit Music Festival

diMANSIONS Hit Music Festival

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 22 ianuarie 2020
Vizualizari613

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel mai mare festival retro din centrul țării, primește sub umbrela sa un alt mini-festival. Wonderful Days este un concept de festival european cu peste 15 ediții desfășurate în diverse locații din Germania, Austria și Irlanda, organizat pentru prima oară în România, ca parte din diMANSIONS Hit Music Festival.

Anul acesta, la cea de-a doua ediție a festivalului, vom da viață zonei „The Digital Mansion”, dedicate muzicii electronice, urmând ca pe 19 și 20 iunie, în cadrul „Wonderful Days Romania” la platane să se afle unii dintre cei mai importanți DJ ai anilor 90, considerați „părinții spirituali” ai muzicii electronice de astăzi.

„Suntem extrem de încântați că un brand internațional recunoscut în domeniul muzicii electronice a acceptat această asociere și a ales diMANSIONS Hit Music Festival pentru prima sa ediție din România. „Wonderful Days” va însemna o scenă dedicată muzicii electronice și două seri spectaculoase alături de câțiva din cei mai celebri DJ ai anilor 90. Conceptul vine din Germania, decorurile, proiecțiile video, efectele speciale, totul e integrat într-un concept”, declară Daniel Santa organizatorul festivalului.

Despre un eveniment absolut special vorbesc și reprezentanții Wonderful Days

„După câteva ediții extraordinare Wonderful Days în țări precum Germania sau Irlanda, suntem foarte entuziasmați să explorăm noi piețe și să aducem acest concept în alte țări. Știm că românii sunt mari amatori de petreceri, evenimentele de muzică electronică de aici au crescut foarte mult și suntem foarte bucuroși să aducem câțiva dintre cei mai importanți „DJ clasici” în această zonă, pentru o ediție absolut specială „Wonderful Days” la festivalul diMANSIONS. Promitem un show spectaculos pentru oameni de toate vârstele, cu un setup deosebit, efecte speciale și o serie de DJ absolut fantastici”; declară Werner Griese, reprezentant „Wonderful Days”.

Turismul de evenimente, din ce în ce mai important pentru județul Covasna

Vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Grüman Róbert, a spus miercuri, într-o conferință de presă, că instituția pe care o reprezintă a făcut în ultimii ani eforturi importante pentru a atrage turiști din toată țara, motiv pentru care diMANSIONS Hit Music Festival este un eveniment mai mult decât binevenit.

„Ne bucurăm că prima ediție a festivalului diMANSIONS a fost o reușită. Cam 15.000 de persoane au vizitat evenimentul, iar pentru o primă ediție cred că este un număr foarte mare. Mă bucură că aproape jumătate dintre vizitatori sunt din afara județului, ceea ce îmi demonstrează încă o dată că acest eveniment are potențial să atragă vizitatori și turiști și din afara județului. Anul trecut a fost un test și pentru Castelul Mikó, pentru că pe termen mediu și lung dorim să îl reintroducem în circuitul turistic. Au fost două evenimente, BBQ Festival și diMANSIONS, pe care le vom organiza și anul acesta și continuăm bineînțeles parteneriatul pentru organizarea festivalului diMANSIONS, care sperăm ca împreună, prin cooperarea noastră să crească și să atragă cât mai mulți vizitatori, pentru că până la urmă acest lucru este cel mai important”, a declarat Grüman Róbert.

Peste 40% dintre participanții la prima ediție a diMANSIONS – Hit Music Festival au fost din afara județului Covasna, cei mai numeroși dintre aceștia venind din Brașov, Harghita, Galați, București, Iași, Bacău, Neamț sau Vrancea.

Abonamentele sunt disponibile încă la prețuri foarte accesibile

Cei interesați să ia parte la cel mai mare festival dance din regiunea Covasnei se pot bucura încă de bilete la prețuri avantajoase.
„Credem că după succesul de anul trecut, publicul va fi și mai receptiv și ne vom bucura de o participare și mai numeroasă. Abonamentele achiziționate în această perioadă au încă un preț foarte avantajos și recomandarea noastră este ca oamenii să profite și să își programeze distracția din timp, achiziționând de pe acum biletele. La tariful actual de 179 de lei + taxe, practic participarea pentru o zi presupune o investiție de 60 de lei/zi ceea ce face ca festivalul să fie unul foarte accesibil. Biletele la preț promoțional sunt limitate, dar încă se mai găsesc pe site-ul dimansions.ro și pe iabilet.ro. În curând ele vor fi disponibile și fizic la biroul de turism din Sfântu Gheorghe, dar pot fi cumpărate și în rețeaua Iabilet, de către cei care nu doresc să le achiziționeze online (de ex. magazinul Flanco din Sfântu Gheorghe)”, a spus și Grubisics Levente – partener în organizare, la conferința de presă de miercuri.

Line-up internațional cu noi nume anunțate în februarie

Totodată, organizatorii anunță faptul că, spre deosebire de anii trecuți, la diMANSIONS 2020 vor veni doar artiști internaționali

„Ne-am decis ca la ediția din 2020 nu o să avem formații românești sau maghiare. Am observat că anul trecut nu au adus neapărat un plus comercial pentru eveniment. Cauza ar fi una destul de simplă: sunt multe evenimente în zonă, chiar organizate de noi, la care vin acești interpreți. De obicei aceste concerte sunt gratuite, așa că omul nu prea vrea să plătească bilet pentru un concert al formației românești sau maghiare, în această zonă. Așa că am zis că ne angajăm ca banii respectivi să îi folosim în contractarea diferitelor formații din străinătate, urmând să anunțăm noi nume mari în luna februarie. Asta înseamnă că nu o să revenim la un moment dat la această politică, dar anul acesta putem să spunem din start că cei care așteaptă, de exemplu, o formație mare maghiară sau românească, să nu o facă. Va fi un line-up total internațional”, a declarat Grubisics Levente.