Detergenți profesionali pentru restaurante, hoteluri și pensiuni

Detalii

CategoriiShoping
TaguriDetergent profesional
Ultima actualizareVineri 26 aprilie 2019
Vizualizari776

Voteaza & Distribuie

Descriere

Furnizarea de servicii pentru oaspeți într-un mediu curat și sănătos îmbunătățește standardul de servicii în hoteluri, pensiuni, moteluri, restaurante, etc. Un loc aparte pentru respectarea acestui fapt îl ocupă detergenții profesionali. Prosoapele, lenjeria, fețele de masă, bucătăria, vesela, tacâmurile, grupurile sanitare, covoarele, mochetele, tapițeriile, geamurile și alte suprafețe trebuie curățate în mod regulat și eficient. Pentru a oferi oaspeților servicii eficiente, unitățile din mediul HoReCa au nevoie de produse de înaltă calitate pentru o curățare temeinică.

Cea mai bună opțiune este de a cumpăra de la furnizori de încredere care stochează diverse branduri ale acestor produse de curățenie cum ar fi compania Best Distribution SRL din Suceava, care prin intermediul magazinului său online, www.serveteledehartie.ro, comercializează doar detergenți și alte soluții profesionale destinate curățeniei necesare mediului HoReCa.

Furnizarea de soluții de curățare pentru industria hotelieră, a restaurantelor și catering reprezintă principalul scop al afacerii. Best Distribution SRL furnizează produse de curățat pentru curațarea profesională, în special o linie dedicată întreținerii mediilor dedicate în industria ospitalității.

Puterea detergenților o reprezintă calitatea formulelor, care conțin cele mai bune ingrediente.
Din categoria detergenților profesionali furnizați de Best Distribution SRL fac parte:

  • Detergenți pentru bucătărie și vase– aditivi de clătire, degresanți puternici, detergenți de vase concentrați, detergenți dezinfectanți, detergenți pentru cuptor și aragaz, detergenți pentru geamuri și oțel sau inox, creme de curățat profesionale, degrasanți lichizi, detergenți detartranți, detergenți pentru mașina de spălat vase, detergenți pentru mașinile expresso, dezodorizante, săpun lichid, tablete limpezire, etc.
  • Detergenți pentru suprafețe- detartranți, detergenți pentru geamuri și suprafețe, detergenți universali, detergenți pentru pardoseli, detergenți pentru baie, detergenți pentru parchet, etc.
  • Detergenți pentru grupuri sanitare- detartranți, geluri, dezinfectanți, odorizante pentru toaletă, etc.
  • Detergenți pentru geamuri și multisuprafețe- detergenți pentru geamuri și suprafețe, detergenți pentru mobilier, detergenți pentru birotică, etc.
  • Detergenți pentru covoare, mochete, tapițerii- detergenți pentru covoare și tapițerii manuali, automați, șampoane, etc.
  • Detergenți Smart Dose- detergenți dezinfectanți, etc.
  • Detergenți pentru rufe- detergenți, balsamuri, detergenți pudră, detergenți lichizi, etc.
  • Detergenți chimici- clor, degresanți pentru motor, detartranți pentru ciment, detergenți alcalini, detergenți pentru piele și înlocuitori, spumă activă, etc.

Comenzile de produsele enumerate mai sus se livrează într-un timp foarte scurt, iar transportul este gratuit în Suceava, Iași, Neamț, Botoșani, Vaslui. Clienții din celelalte orașe ale țării beneficiază de transport gratuit doar dacă valoarea comenzii lor depășește suma de 500 lei.

Consultă întreaga gamă de detergenți profesionali necesari unității tale accesând pagina web www.serveteledehartie.ro/99-detergenti-profesionali