Despre Route68 Summerfest

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1089

Voteaza & Distribuie

Descriere

Route68 Summerfest 2014: zeci de concerte si mii de spectatori in cadrul celui mai titrat festival 100% romanesc din vestul tarii

Cea de-a patra editie Route68 Summerfest - LIVE @ Gurasada Park (jud. HD) s-a incheiat in acest weekend, tragand linie la capatul a 2 zile si 2 nopti de concerte si distractie fara limite. Peste 3000 de spectatori au trecut portile festivalului si au trait pe viu experienta unui eveniment din care nu a lipsit nimic.
Vineri, 25 iulie, festivalul a fost deschis de "Brand New on Stage" Competition, concursul de talente care promoveaza tinerii artisti, oferindu-le sansa de a concerta pe scena unui festival mare. Trupa INVADER (Lupeni, HD) a spulberat concurenta iesind pe primul loc, la capatul unei competitii muzicale inedite, dovedind ca viitorul scenei muzicale autohtone este unul stralucit si castigand cecul de 500 de euro oferit de sponsorii evenimentului.
Spre seara, scena principala a parut neincapatoare, cu nume precum Zdob si Zdub, Vita de Vie, Robin And The Backstabbers, Dirty Shirt, Target, Gothic, Sonatic, Anysound, Sonaked sau Gojira & Planet H, care au aruncat in aer publicul.
In cea de-a doua zi a fost randul sportivilor sa se dueleze in cadrul Route68 MTB Marathon, un concurs inedit de ciclism recompensat cu 68 de premii. Cu toate ca
multi dintre concurenti petrecusera pana in zori, peste 180 de participanti au parcurs traseele de concurs si au finalizat cursa.
In seara zilei de 26 iulie petrecerea s-a impartit intre doua scene, cu doua sound-uri diferite. In timp ce la Urban Vision Stage au energizat audienta Treipic & Pietonu, CTC si DJ Woody (UK), pe scena principala rasunau in public N.O.R., Tons Of Powder, Bucovina, Blazzaj, Implant Pentru Refuz, Infected Rain si Alternosfera.
Seria de concerte Route68 Summerfest 2014 s-a incheiat cu un mega-show al timisorenilor de la Cargo, insa distractia nu s-a oprit pana a doua zi spre pranz.
La captul celei mai reusite editii de pana acum, Route68 Summerfest a dovedit inca o data ca si muzica romaneasca poate mobiliza publicul si ca ecourile acesteia rasuna cel mai bine la marginea padurii, printre corturi, hamace si lumini colorate, alaturi de prieteni si inconjurat de oameni faini.