Despre Pietre Semipretioase

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari11800

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pietrele semipretioase reprezinta ceva mai mult decat niste simple cristale pe care lumina cade frumos. Pietrele semipretioase sunt daruri ale naturii, ce inmagazineaza energii ale pamantului. Pe langa frumusetea lor pura, ele au proprietati speciale pe care le putem folosi.

Sunt de ajutor prin vibratiile lor, care interactioneaza cu campurile energetice ale corpurilor noastre, ajutand si vindecand acolo unde exista dezechilibre. Purtarea pietrelor semipretioase sau doar simpla lor asezare in incaperile in care locuim sau lucram, poate aduce echilibru sau contribuie la eliminarea energiilor negative.

Pietrele semipretioase sunt de asemenea foarte cunoscute in zodii, fiecare piatra fiind atribuita unei sau mai multor zodii ca piatra purtatoare de noroc. Sa nu uitam nici de purificarea pietrelor semipretioase, ce este foarte important, pentru ca pot aduce energii negative in viata noastra. Si aste in mare amintit ce putem sti despre pietrele semipretioase. Sunt atat de multe lucruri interesate de aflat inca.