Descoperă ce impact are un soft HR asupra eficienței din compania ta

Descoperă ce impact are un soft HR asupra eficienței din compania ta

Detalii

CategoriiIT
Tagurisoftware
Ultima actualizareVineri 24 februarie 2023
Vizualizari112

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice companie are nevoie să-și desfășoare activitatea internă cât mai eficient, iar un soft HR complex, care include un program pontaj, contribuie semnificativ în acest sens. Digitalizarea operațiunilor de resurse umane, prin implementarea unor astfel de soluții, îți asigură un flux optim al acestora și îți minimizează timpul petrecut cu sarcini manuale, repetitive.

Administrarea personalului, mai ușor de gestionat

Pentru a eficientiza procesele de management de personal, și pentru a reduce volumul de muncă al specialiștilor în resurse umane, alege să utilizezi un soft HR. O astfel de aplicație include funcționalități multiple, cum ar fi un program pontaj, module pentru recrutare, training, evaluare sau un portal destinat angajaților. Cu un soft HR, minimizezi birocrația și crești productivitatea la nivel de companie, iar în același timp îți gestionezi mult mai eficient resursele pe care le ai la dispoziție.

Îmbunătățește-ți comunicarea din organizație

Având la îndemână o soluție self-service, inclusă într-un soft HR, angajații comunică mult mai eficient cu superiorii și cu departamentul de resurse umane. Spre exemplu, aceștia pot solicita zile de concediu sau diverse adeverințe direct din portalul pe care îl au la dispoziție, fără a mai fi nevoie de schimburi de e-mailuri sau alte procese birocratice. Drept urmare, operațiunile se desfășoară mult mai rapid, iar angajații vor primi răspuns la solicitările lor într-un timp scurt.

Colectează ușor datele de prezență ale angajaților cu un program pontaj

Activitatea desfășurată în format remote, hibrid sau on-site poate fi gestionată eficient cu ajutorul unui program pontaj, care permite centralizarea rapidă a informațiilor despre orele lucrate de angajați.Indiferent de locația din care oamenii lucrează, cu un program pontaj configurabil, inclus într-un soft HR, colectezi informațiile despre prezența angajaților.

Cum funcționează un program pontaj?

O funcționalitate dedicată pontajului, disponibilă într-un soft HR, poate aduna datele despre orele lucrate de salariați prin mai multe feluri. Dacă angajații lucrează de la punctele de lucru ale companiei, ei pot folosi o cartelă electronică pentru a se ponta, pe baza unui sistem de tip punch-in și punch-out. În cazul în care lucrează de la distanță își pot introduce manual pontajul într-o pagină dedicată acestui scop. De asemenea, datele de prezență mai pot fi precompletate în soft de către specialistul HR, fiind nevoie de intervenția acestuia doar dacă au existat între timp zile de concediu de odihnă, zile de concediu medical, absențe, ore suplimentare ori dacă au apărut alte situații de acest gen.

UCMS by AROBS îți oferă un soft HR cu funcționalități multiple

Vrei să afli detalii referitoare la modul de funcționare al unui soft HR? Descoperă True HR, aplicația de resurse umane complexă dezvoltată de UCMS by AROBS, în care se regăsește și un program pontaj. Compania care dezvoltă soluții software pentru mediul profesional are o experiență de peste 26 de ani pe piața soluțiilor software, și îți poate oferi softuri configurabile pentru nevoile organizației tale. Pentru mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la sales@ucms.ro sau la numărul de telefon 0738 822 537.