Dermocosmetica procedurala - remediu pentru riduri si acnee

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2450

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dermocosmetica procedurala (DCP) este cea mai noua tehnica noninvaziva de infrumusetare cu efecte garantate, care se pastreaza timp de trei saptamani. Mai exact, este ultima noutate un ce priveste tratamentele antirid si antiacnee din comert.

Din punct de vedere al domeniului medical de care apartine, aceasta tehnica de intinerire se afla la intersectia dintre estetica si dermatologie. Dermocosmetica procedurala este o metoda eficienta pentru combaterea ridurilor, tratarea acneei si ameliorarea afectiunilor cuperozice. DCP asigura rezultate care se mentin in timp, inca de la prima sedinta. Efectele apar imediat, obtinandu-se un ten mai suplu si mai elastic pentru o perioada de 3-4 saptamani, care e de fapt durata unui ciclu celular.

Fara interventii chirurgicale

Cu cat persoana care opteaza pentru aceasta tehnica are un derm mai imbatranit, cu atat ameliorarea cutelor vizibile la nivelul pielii este mai spectaculoasa. Asadar, dermocosmetica procedurala reprezinta o alternativa excelenta la interventiile chirurgicale clasice pentru persoanele cu un grad pronuntat de ridare. Tehnica inovatoare apeleaza la aparate de ultima generatie pentru a realiza dermabraziunea umeda controlata, in detrimentul gomajului. Pentru a introduce in piele produsul cosmetic sau medical dorit aceasta terapie moderna foloseste ultrasunetele.

Dermocosmetica procedurala utilizeaza, dupa scop, aparate de radiofrecventa pentru densificarea celulelor din derm sau proceduri de vasoconstrictie si de calmare a reactiei inflamatorii cutanate. Aceasta procedura intervine activ asupra calitatilor fizice si biologice ale pielii, spre deosebire de ingrijirea cosmetica clasica. Se recomanda realizarea acestei operatiuni doar in prezenta unui medic specialist. Acesta are la dipozitie aparate profesioniste de dermabraziune, radiofrecventa sau sonoforeza, la care se adauga aplicarea diferiteor tratamente folosite in cosmetica sau pentru uz medical. Specialistii promit efecte vizibile imediate, mai ales in cazul persoanelor cu ten matur.

Dureaza si costul tratamentului

Numarul sedintelor de dermocosmetica procedurala necesare variaza de la client de client, in functie de nevoile specifice. Sedintele se pot repeta la intevale regulate sau pot fi efectuate aleator, in ideea de pastrare a rezultatelor de intinerire. Durata unei sedinte e de 45 de minute, nefiind necesara recuperarea. In ce priveste mentinerea rezultatelor, se garanteaza o perioada de trei saptamani.