Death at a Funeral

Death at a Funeral

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriLoretta Devine, Neil LaBute, Peter Dinklage, Ron Glass
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari603

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Death at a Funeral
An: 2010
Durata: 92 minute
Regia: Neil LaBute
Scris de: Dean Craig
Actori: Keith David, Loretta Devine, Peter Dinklage, Ron Glass
Gen: Comedie

 In dimineata inmormantarii tatalui lor, familia si prietenii celui decedat, sosesc fiecare cu propriile lor temeri si trairi interioare. Unul dintre fii, Daniel (Matthew Macfadyen), stie ca va trebui sa il infrunte pe fratele sau Robert (Rupert Graves), celebrul romancier, care tocmai a aterizat de la New York, plus ca trebuie sa faca fata promisiunilor pe care i le-a facut sotiei lui Jane (Hawes Keely), pentru o viata mai buna.

 Intre timp, verisoara lui Daniel, Martha (Daisy Donovan) si noul ei logodnic, Simon (Alan Tudyk), sunt disperati sa ii faca o impresie buna tatalui ei sever - un plan care se spulbera pe loc cand Simon inghite accidental un medicament, provocandu-i accese incontrolabile de delir si nuditate in fata lui potentialilor sai socrii.

 Apoi apare adevaratul element socant: un oaspete misterios (Peter Dinklage), care ameninta sa dezvaluie un secret de familie cutremurator. In timp ce haosul turbulent si intamplarile nefericite se anunta pe fiecare plan, totul depinde de cei doi frati. Nu numai ca trebuie sa ascunda adevarul de familia si prietenii lor, pentru a-i asigura tatalui lor o inmormantare decenta, ci trebuie sa pastreze acel secret. 

 Aceasta comedie britanica urmareste cu umor multitudinea de calamitati scandaloase care se  abate asupra unui clan englez excentric, atunci cand patriarhul sau moare pe neasteptate.