De ce sa cumperi dintr-un magazin de piese auto online?

De ce sa cumperi dintr-un magazin de piese auto online?

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguripiese auto, Ploiesti
Ultima actualizareMarti 23 august 2016
Vizualizari1160

Voteaza & Distribuie

Descriere

Uzura unei piese auto, mai ales a unei piese importante in ansamblul automobilului, este un cosmar pentru fiecare sofer. Nimanui nu ii place sa cheltuiasca bani pe piese auto si cu siguranta nimanui nu ii place sa piarda timp cautand varianta perfecta. Din fericire, prezentul iti ofera posibilitatea de a cumpara dintr-un magazin piese auto online. Asa cum spune o reclama la televizor, " Online va fi mereu mai simplu" iar motivele sunt urmatoarele.

Daca alegi sa cumperi online, ai o garantie mai mare asupra produselor

Nu vorbim despre garantia propriuzisa, de 2 sau 3 ani, ci despre garantia de retur. Comandand online, ai dreptul sa returnezi produsul in 14 zile de la achizitie. Daca achizitionezi dintr-un magazin fizic, dreptul tau de retur este aproape inexistent.

Confort sporit la achizitia unei piese auto online

Nu doar aspectul returului este important, ci si cel al confortului. O comanda online este mult mai confortabila decat o comanda dintr-un magazin fizic. Nu va trebui sa faci efort fizic, nu va trebui sa pierzi ore intregi pentru a gasi magazinul perfect si nu va trebui sa iti bati capul cu transportul, care poate sa fie o reala provocare daca piesa auto este una greoaie. Comanda va ajunge la tine acasa intr-un timp relativ scurt, piesa va fi protejata iar timpul tau va putea fi folosit intr-un alt scop.

Suport de o calitate mai buna

Concurenta din ce in ce mai mare de pe piata auto, mai ales in zona online, a facut magazinele sa ofere din ce in ce mai multe avantaje. Unul dintre avantajele principale este faptul ca ofera un suport de buna calitate. Chiar daca esti un incepator in ceea ce priveste constructia masinii, poti obtine informatii utile de la comercianti si poti achizitiona piesa auto de care ai nevoie. De cele mai multe ori, suportul il obtii printr-un chat, prin telefon sau prin email.

Preturi mai mici

Partea financiara nu trebuie sa fie neglijata. Majoritatea soferilor cauta produse ieftine, care sa pastreze, totusi, calitatea intacta. Daca vrei sa ai cele mai bune preturi este clar ca trebuie sa comanzi online. In felul acesta poti compara oferta unui numar mai mare de magazine si poti descoperi cele mai mici preturi la produsele pe care ai pus ochii.