De ce să alegi un echipament de printing multifuncțional pentru firma ta

De ce să alegi un echipament de printing multifuncțional pentru firma ta

Detalii

CategoriiIT
TaguriImprimante, Xerox
Ultima actualizareVineri 10 decembrie 2021
Vizualizari83

Voteaza & Distribuie

Descriere

O imprimantă multifuncțională este indispensabilă activității dintr-o companie, indiferent de domeniul său de activitate. Un dispozitiv de acest fel ușurează foarte mult munca, datorită vitezei mari de imprimare și calității deosebite a printării. Există însă multe alte beneficii pe care un echipament profesional îl oferă și pe care un antreprenor ar trebui să le cunoască, pentru a putea investi în produse de calitate.

Prezentăm în continuare avantajele imprimantelor multifuncționale, cum sunt cele de aici, care reprezintă o alegere foarte bună pentru o firmă unde se lucrează mult cu diferite documente pe hârtie.

Primești mai multe dispozitive într-unul singur

După cum spune și numele aparatului - imprimantă multifuncțională - acesta oferă utilizatorilor mai multe funcții diferite: printare, scanare, copiere și fax. Astfel, nu vor fi necesare mai multe achiziții, pentru că totul poate fi realizat cu ajutorul unui singur dispozitiv. În acest fel, compania ta va economisi bani și spațiu în birou, iar consumul de energie electrică va fi de asemenea redus. Un multifuncțional poate să imprime sau să copieze alb negru sau color, folosind hârtie de dimensiuni diferite, de la plicuri până la coli foarte mari.

Este rapid și ușor de folosit


Chiar dacă este un dispozitiv dotat cu tehnologie de ultimă oră, imprimanta multifuncțională este foarte ușor de utilizat, având un panou de comandă cu ecran intuitiv și interactiv. Astfel, orice comandă necesară poate fi fi dată rapid, prin simpla apăsare a unui buton sau a ecranului. Mai mult, unele gadgeturi de acest fel sunt dotate cu senzori de mișcare, pentru a fi pregătite de utilizare imediat ce simt apropierea unei persoane. Viteza de printare este mare, de aproximativ 30 de pagini pe minut, iar aparatul poate fi încărcat cu aproape 4.000 de coli. În concluzie, nu există riscul ca angajații tăi să rămână fără hârtie într-un moment nepotrivit, când au de îndeplinit vreo sarcină urgentă.

Este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare


Pentru o eficiență sporită de lucru, o imprimantă multifuncțională de calitate este compatibilă cu cele mai multe sisteme de operare folosite de calculatoare și laptopuri. În plus, este dotată cu funcție de management și raportare, prin care trimite pe e-mail informații despre starea sa de funcționare, cantitatea de cerneală și de hârtie folosite. În acest fel, utilizatorii știu din timp când va fi nevoie de reîncărcarea cu diferite consumabile.

Permite conectarea fără cabluri

Ca să nu îngreuneze deplasarea angajaților prin birou, multifuncționalele pot fi amplasate inclusiv într-un loc separat, mai departe de birouri, pentru că nu este necesară conectarea lor cu cabluri la calculatoarele firmei. Conexiunea se face modern, fără fir, prin Bluetooth, Ethernet sau Wi-Fi. În acest fel, aparatul poate fi comandat de la distanță, fără ca utilizatorul să se deplaseze până la el.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale unui echipament de printare multifuncțional. Iată de ce ele reprezintă o alegere inspirată pentru orice companie.

Sursa foto: pexels.com/photo/serious-female-office-worker-using-printer-in-workplace-3831873/