Daruieste un pandantiv inima din aur galben persoanei dragi tie!

Daruieste un pandantiv inima din aur galben persoanei dragi tie!

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii
Ultima actualizareSambata 2 octombrie 2021
Vizualizari84

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bijuteriile sunt cadouri pe care toti le apreciem, insa nimeni nu pretuieste mai mult ca o femeie o bijuterie primita de al sot sau de la iubit. Bijuteriile au mai mult decat simpla valoarea materiala. Acestea sunt simbolice si sunt faruite sa reziste decenii si sa fie purtate de generatii intregi. La ags-bijuterie.ro clientii gasesc cele mai inedite bijuterii precum pandantiv inima din aur galben, menit sa arate celei care o primeste cat de mult inseamana pentru cel care o dauieste.

Inimile sunt una dintre cele mai puternice si mai frumoase imagini din arta. Fie ca este vorba de un tablou agatat intr-o galerie sau de bijuteriile pe care le oferiti unei persoane dragi, inima transmite o declaratie puternica despre dragoste. Vom vedea in acest articol care este semnificatia inimilor in bijuterii, astfel incat sa intelegi semnificatia alegerii acestui tip de piesa pentru a o oferi persoanei la care tii cel mai mult.

La inceputul evului mediu, inima a inceput sa apara in arta si bijuterii, chiar si in blazoanele familiei regale. In secolele al XV-lea si al XVI-lea, imaginile cu inimi au inceput sa fie din ce in ce mai prezente in bijuterii din aur si argint. In timp ce majoritatea aristocratilor si clasa superioara isi puteau permite la acea vreme bijuterii, la inceputul secolului al XX-lea regele Edward al VIII-lea si-a prezentat dragostea fata de Wallis Simpson prin bijuterii de inima. Intrucat relatia a fost documentata in presa la nivel mondial prin intermediul acestor bijuterii, Edward al VIII-lea a abdicat in cele din urma tronul pentru dragostea vietii sale.

Una dintre primele piese pe care Regele Edward al VIII-lea i le-a dat doamnei Simpson a fost o inima Cartier inscriptionata cu citatul Blaise Pascal: „Inima are motivele sale”. Acest lucru a ramas in atentia publicului si a facut bijuteriile in forma de inima faimoase, de vreme ce furtuna media din jurul relatiei lor a dominat ziarele din intreaga lume.

Inima in sine este nucleul anatomiei noastre: pompeaza sange la fiecare extremitate si ne tine in viata. Cand donam sange, oferim o parte din viata noastra unei alte fiinte umane. Cand dam inima cuiva in sens romantic, ii oferim si o parte din noi insine.

Cand oferi persoanei iubite o bijuterie inspirata de inima, ie oferiti o parte din „inima” ta. Cand o va purta, I se va aminti de asta si de dragostea pe care o impartasiti voi doi. De-a lungul secolelor, inima si-a gasit locul in inele, pandantive, bratari, farmece si multe altele. Chiar si lacatele in forma de inima au fost folosite pentru a semnifica dragostea pe care doi oameni o aveau unul fata de altul si pornesc pentru a avea o viata impreuna.

Lacatele in forma de inima sunt inca folosite astazi in designul bijuteriilor, precum si lasate pe garduri cu lant din intreaga lume. Scrii numele persoanei pe care o iubesti pe spatele lacatului, il incui pe un gard si arunci cheia. Asta inseamna ca dragostea pe care o ai pentru acea persoana nu va fi niciodata deblocata pentru alta.

Vei gasi bijuterii pentru inima in toate formele si dimensiunile. Ele pot fi impodobite cu diferite pietre pretioase, nu doar cu rosul traditional asociat organului. Vei vedea inimi deschise, inimi impletite si chiar jumatati de inima care se combina pentru a face o inima plina impartasita intre doua persoane. Cea mai populara bijuterie pe baza de inima este un colier cu o singura inima, adesea modelat din aur si diamante.

Simbolul inimii reprezinta multe lucruri diferite: are semnificatii religioase pana la romantice. Un colier cu inima simbolizeaza, in general, dragostea si afectiunea profunda pentru cineva. Desi exista de multi ani, acest tip de colier a devenit recent o tendinta populara. Toate colierele in forma de inima pot fi impartite in urmatoarele grupe majore:

Locket: sau asa-numitul „pandantiv secret”

Astazi, un astfel de pandantiv nu este mai putin popular, dar a fost folosit initial cu cateva decenii in urma, in epoca romantica, cand poza sau scrisoarea cu declaratia de dragoste au servit drept secret. Acest pandantiv reprezinta o relatie frumoasa si poate arata chiar mai bine daca este decorat cu o pictura de epoca sau cuvinte gravate.

Pandantiv inima despicat sau „colier sub forma a doua jumatati de inima”

Acest colier este conceput pentru cupluri. O persoana tinde sa-l poarte ca o reamintire a dragostei si afectiunii. Acest pandantiv este perfect pentru a suporta separarea atunci cand nu esti langa iubita ta de ceva timp. Inima despartita va fi unica atunci cand este gravata cu cuvintele tale, sau ceva ce simbolizeaza angajamentul.

Pandantiv din aur decorat cu piatra pretioasa

Pandantivul decorat cu un diamant inima ar arata mai elegant si, in acelasi timp, reprezinta sentimentele tale puternice pentru cineva special. Daca alegi un diamant pentru a proiecta colierul, va fi preferabil sa alegi aur alb sau platina. Te rugam sa retii ca poti alege bijuteriile in functie de tonalitatea pielii,d e culoarea ochilor sau a parului.

Pandantiv cu inima gravata

Majoritatea oamenilor ar dori sa aiba bijuterii semnificative care sa aiba un anumit mesaj. Colierele gravate poarta o expresie personala care este impartasita in exterior atunci cand sunt purtate. Pentru orice nivel de relatie - romantica, familiala sau de prietenie - un cadou frumos cu semnificatie, cum ar fi pandantive inima gravate reprezinta intotdeauna o alegere perfecta.

Ags-bijuterie.ro este locul unde clientii pot intra in posesia unor bijuterii cu adevarat unice si de valoare. Persoana care va primi un astfel de pandantiv ii va recunoaste imediat valoarea!