Daniela Crudu

Daniela Crudu

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari13448

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nascuta pe 14 iunie 1989, Daniela Crudu s-a facut cunoscuta publicului din Romania prin intermediul emisiunii matinale de la Antena 1, „Neata cu Razvan si Dani". Prima data, Daniela a fost animatoare in cluburi de noapte bucurestene, urmand apoi cursurile unei scoli de manechine si fotomodele. Insa cel ce a remarcat-o si a adus-o in atentia presei a fost printul Andrei Ratiu, in cadrul Scolii de modelling Prince d'Armeny. Primul titlu castigat a fost cel de "Cel mai sexy fotomodel din Romania".
Daniela Crudu


Daniela Crudu
In 2008, la doar 19 ani, Daniela Crudu apare ca asistenta-sexy a matinalilor Razvan si Dani, reusind sa aiba un mare succes nebun la public. Acesta se datoreaza atat formelor apetisante (Daniela si-a pus silicoane la 17 ani), cat si a "duelului" cu Andreea Mantea, colega de show cu acelasi scop, acela de intretinere a atmosferei emisiunii. Ratingul adus de Daniela Crudu la „Neata cu Razvan si Dani" a depasit cu mult cel inregistrate de Andreea Mantea. Si in razboiul silicoanelor dintre cele 2 asistente Daniela a obinut voturi mult mai multe.In ciuda jobului de la emisiunea lui Razvan si Dani, Daniela a continuat sa activeze in cluburi de noapte, dansand din placere si, bineinteles, pentru sumele deloc subitiri pe care le incasa pe serile de coregrafie si striptease. Nu numai in cluburile din Romania a prestat Daniela meseria de animatoare, ci si peste hotare, semnand in mai multe randuri contracte in Liban.
Daniela Crudu


Daniela Crudu, sexy-asistenta de la "Neata cu Razvan si Dani"


Daniela Crudu


Daniela Crudu, blonda
In martie 2009, Daniela accepta oferta de a poza nud in Playboy, pictorialul incendiat propulsand-o si mai mult in lumea mondena. Evident ca ofertele de prezentari de lenjerie nu intarzie sa apara. Asadar, pe langa „condimentarea" diminetilor la "Neata cu Razvan si Dani", Daniela defila pentru diferiti designeri.Daniela paraseste matinalul de la Antena 1 in ianuarie 2011, dupa scandalul sexual cu Leo de la Strehaia, in care a fost implicata si Bianca Dragusanu, dar isi reia rolul de asistenta sexy la acelasi post de televiziune, la emisiunea lui Dan Capatos, "Un Show Pacatos", alaturi de „blonda lui Bote".
Daniela Crudu si Bianca Dragusanu


Daniela Crudu si Bianca Dragusanu la "Un show pacatos"
Scandalul iscat o metine pe fosta asistenta a emisiunii "Neata cu Razvan si Dani" pe prima pagina a ziarelor, „Printul tiganilor" sustinand ca Daniela i-a tras teapa.In mai 2011 Daniela Crudu paraseste show-ul lui Capatos, nu pentru ca fost concediata, ca din matinalul de la Antena 1, ci pentru a face parte dintr-o alta emisiune, intitulata "Vaporul iubirii", ce urmeaza a fi prezentata de Pepe, aflat in proceduri finale de divort cu „Querida".In emisiunea care se pare ca se va indrepta spre o destinatie exotica, Daniela Crudu va trebui sa se confrunte cu Adelina Pestritu, Kamara de la trupa Alb Negru, modelul Rosse-Marie Florescu, Fizz, precum si Doru Isaroiu, solistul trupei Parlament. Liviu Varciu ar fi trebuit si el se se imbarce pe "Vaporul iubirii", insa a iesit din discutie din cauza amenintarilor Adeliei Pestritu, care ar fi refuzat sa participe la emisiune alaturi de fostul sot.