Daniel Alter

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2665

Voteaza & Distribuie

Descriere

DANIEL ALTER (Co-Producator) si-a inceput cariera ca manager literar la Energy Entertainment, care la vremea aceea avea un contract de exclusivitate cu producatorul Neal Mortiz (The Fast and the Furious, Swat, XXX). Apoi, si-a infiintat propria firma Alter Ego Entertainment, care a avut ca film de debut productia HITMAN. 

In lucru mai sunt si cartile comice de la Devil's Due Publishing Hack/Slash si Lost Squad, ambele fiind regizate la Universal, Rogue Pictures.  Cu filmul Hack/Slash, un horror in genul celor realizate de Michael Myers, Freddy Krueger si Jason Vorhees. Alter spera sa reinventeze genul horror pe care el il indrageste atat de mult, asemenea filmului Scream pe care l-a realizat in 1996.  Lost Squad, a carui actiune se petrece in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, este despre o unitate trimisa dincolo de liniile inamice pentru a-i contracara pe agentii lui Hitler, care erau obsedati de fortele oculte.

Alter se ocupa de asemenea de o adaptare a unui film artistic Kane & Lynch: Dead Men, dupa un nou joc video al creatorilor jocului HITMAN, de la Lionsgate, precum si de o adaptare a serialului de desene animate Jonny Quest, de la Hanna-Barbera, pentru Warner Bros.