Cutia (2009)

Cutia (2009)

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2094

Voteaza & Distribuie

Descriere

cutia-the-boxSubiectul filmului Cutia si al povestirii pe care se bazeaza ("Button, Button"), a mai fost adaptat intr-un episod al serialului Zona Crepusculara. Scris si regizat de Richard Kelly, filmul ii are ca protagonisti pe Cameron Diaz si pe James Mardsen, interpretii unui cuplu care primeste de la un om ciudat o cutie. Pentru a apasa pe un buton de pe capacul cutiei, omul le ofera un milion de dolari.

Filmul ii surprinde pe cei doi soti in pat, dupa o noapte pasionala, cand, la ora 5:45 dimineata cineva suna la usa. In fata usii, Norma gaseste un pachet, care contine o cutie de lemn, deasupra careia un buton era protejat de o rama de sticla si un bilet care anunta vizita unui oarecare domn Steward la ora 17.

In cursul zilei, Arthur si Norma merg la lucru, ca in oricare alta zi. Arthur lucreaza in optica la NASA, iar Norma este profesoara de literatura la o scoala privata. Cand cei doi se reintalnesc acasa discuta despre problemele financiare pe care le au si despre posibilitatea de a pierde locuinta, cand deodata, la usa suna Arlington Stewart, exact la ora 17. Acesta le propune milionul de dolari pentru a apasa pe butonul de pe cutie, si le mai spune ca in urma acestui gest, cineva va muri. Arthur si Norma se gadesc la oferta si la faptul ca nu vor sa aiba o crima pe constiinta. Dupa discutii si deliberari, Norma smuceste cutia si apasa pe buton. Arlington se intoarce cu milionul, fara ca macar sa ii intrebe daca au apasat sau nu pe buton, dar ii informeaza ca urmatorul cuplu care va primi cutia nu va sti nimic despre ei, insa sugereaza ca la urmatoarea apasare a butonului, ei sau fiul lor vor fi in pericol. De aici incolo lucrurile se precipita si actiunea isi urmeaza cursul.

Filmul a fost filmat in diferite locatii din Boston si data premierei a fost stabilita initial pe 30 octombrie, dar a fost amanata pana in noiembrie 2009.

Actorii principali sunt: Cameron Diaz, James Marsden, iar printre cei secundari apar Frank Langella si Gillian Jacobs.

sursa imagine: wikipedia.org